NHV - Cardiologie portfolio

Itémedical is de leverancier van Spacelabs in Nederland. Naast monitoringen biedt spacelabs ook een uitgebreid portfolio van cardio diagnostiek en ECG monitoring inclusief ECG data management. 

Onderstaand treft u de spacelabs producten die interresant kunnen zijn voor u als lid van de NHV. Voor het gehele portfolio van Itémedical kunt u terecht op de homepage. 

Sentinel

 Het Sentinel Cardiologie Informatie Systeem coördineert en  bewaart resultaten van vele non-invasieve procedures. Het  past in uw IT netwerk en helpt u bij het verbeteren van  diagnosticeren en de klinische workflow.

 

 

Pathfinder

 PathfinderSL draagt zorg voor een snelle, accurate en betrouwbare  analyse van uw  Spacelabs holter ECG opnames. In combinatie  met het Sentinel Cardiologie Informatie  Management Systeem beschikt u over een  totaalpakket.

 

ABP

Spacelabs 24-uurs ambulante bloeddruk meting  is de “golden standard” voor het  diagnosticeren van hypertensie bij patiënten die  verdacht worden  van: “white coat” hypertensie,  het niet reageren op anti hypertensiva en  periodes van hypotensie bij medicatie gebruik.


 

ABP OnTrak

De Spacelabs OnTrak ABP is een moderne,  allround inzetbare ambulante bloeddruk monitor. Het gebruik van de OnTrak resulteert in  nauwkeurige en betrouwbare meetwaarden.  Uitgebreide validatie maakt de OnTrak zeer  geschikt ten behoeve van studies.

 

Holters

Del Mar Reynolds, onderdeel van SpaceLabs  Healthcare, levert vernieuwende producten op  het gebied van Holter  monitoring. De  productrange van Holter recorders in  combinatie met de analyse programma’s staat  garant voor een goede cardio diagnostiek.

 

Klik hier om naar de homepage te gaan.

Klik hier om terug te gaan naar de site van de NHV

 

 

 

 

Nieuws

Foto impressie Itémedical dag
28-03-2019

Foto impressie Itémedical dag

Lees verder
Leuk dat je er was!
25-03-2019

Leuk dat je er was!

Lees verder
Het wilde Hart
11-03-2019

Het wilde Hart

Lees verder
Meer nieuws ›