NHV - Cardiologie portfolio

Itémedical is de leverancier van Spacelabs in Nederland. Naast monitoringen biedt spacelabs ook een uitgebreid portfolio van cardio diagnostiek en ECG monitoring inclusief ECG data management. 

Onderstaand treft u de spacelabs producten die interresant kunnen zijn voor u als lid van de NHV. Voor het gehele portfolio van Itémedical kunt u terecht op de homepage. 

Sentinel

Het Sentinel Cardiologie Informatie Systeem coördineert en  bewaart  resultaten van vele non-invasieve procedures. Het  past in uw IT netwerk en helpt u bij het verbeteren van het diagnosticeren en de klinische workflow.

 

 

Pathfinder

PathfinderSL draagt zorg voor een snelle, accurate en betrouwbare analyse van uw  Spacelabs holter ECG opnames. In combinatie  met het Sentinel Cardiologie Informatie Management Systeem beschikt u over een totaalpakket.

 

ABP

Spacelabs 24-uurs ambulante bloeddruk meting  is de “golden standard” voor het  diagnosticeren van hypertensie bij patiënten die verdacht worden  van: “white coat” hypertensie,  het niet reageren op anti hypertensiva en  periodes van hypotensie bij medicatie gebruik.


 

ABP OnTrak

De Spacelabs OnTrak ABP is een moderne, allround inzetbare ambulante bloeddruk monitor. Het gebruik van de OnTrak resulteert in nauwkeurige en betrouwbare meetwaarden. Uitgebreide validatie maakt de OnTrak zeer geschikt ten behoeve van studies.

 

Holters

Del Mar Reynolds, onderdeel van SpaceLabs  Healthcare, levert innovatieve producten op  het gebied van Holter monitoring. De productrange van Holter recorders in combinatie met de analyse programma’s staat  garant voor een goede cardio diagnostiek.

 

Klik hier om naar de homepage te gaan.

Klik hier om naar de site van de NHV te gaan.

 

 

 

 

Nieuws

Itémedical aanwezig op VVIZV Congres
18-11-2019

Itémedical aanwezig op VVIZV Congres

Lees verder
Kritische zorgafdeling CMC klaar voor opening!
14-11-2019

Kritische zorgafdeling CMC klaar voor opening!

Lees verder
Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis
12-11-2019

Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis

Lees verder
Meer nieuws ›