NHV - Cardiologie portfolio

Itémedical is de leverancier van Spacelabs in Nederland. Naast monitoringen biedt spacelabs ook een uitgebreid portfolio van cardio diagnostiek en ECG monitoring inclusief ECG data management. 

Onderstaand treft u de spacelabs producten die interresant kunnen zijn voor u als lid van de NHV. Voor het gehele portfolio van Itémedical kunt u terecht op de homepage. 

Sentinel

Het Sentinel Cardiologie Informatie Systeem coördineert en  bewaart  resultaten van vele non-invasieve procedures. Het  past in uw IT netwerk en helpt u bij het verbeteren van het diagnosticeren en de klinische workflow.

 

 

Pathfinder

PathfinderSL draagt zorg voor een snelle, accurate en betrouwbare analyse van uw  Spacelabs holter ECG opnames. In combinatie  met het Sentinel Cardiologie Informatie Management Systeem beschikt u over een totaalpakket.

 

ABP

Spacelabs 24-uurs ambulante bloeddruk meting  is de “golden standard” voor het  diagnosticeren van hypertensie bij patiënten die verdacht worden  van: “white coat” hypertensie,  het niet reageren op anti hypertensiva en  periodes van hypotensie bij medicatie gebruik.


 

ABP OnTrak

De Spacelabs OnTrak ABP is een moderne, allround inzetbare ambulante bloeddruk monitor. Het gebruik van de OnTrak resulteert in nauwkeurige en betrouwbare meetwaarden. Uitgebreide validatie maakt de OnTrak zeer geschikt ten behoeve van studies.

 

Holters

Del Mar Reynolds, onderdeel van SpaceLabs  Healthcare, levert innovatieve producten op  het gebied van Holter monitoring. De productrange van Holter recorders in combinatie met de analyse programma’s staat  garant voor een goede cardio diagnostiek.

 

Klik hier om naar de homepage te gaan.

Klik hier om terug te gaan naar de site van de NHV.

 

 

 

 

Nieuws

Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Foto impressie Itémedical dag
28-03-2019

Foto impressie Itémedical dag

Lees verder
Leuk dat je er was!
25-03-2019

Leuk dat je er was!

Lees verder
Meer nieuws ›