Over ons

Missie

Itémedical is toonaangevend in medische hardware en software in de Benelux. Daarmee zijn wij zeer succesvol in de markt van specialistische klinische software applicaties. Met MediScore, een gebruiksvriendelijk klinisch informatie systeem met geavanceerde beslissingsondersteuning, en MetaVision, klinisch informatiesysteem voor het complete kritische zorgproces, is Itémedical marktleider op de Critical Care afdelingen binnen de ziekenhuizen.

Een intensieve samenwerking met Spacelabs Healthcare maakt het mogelijk ook hardware voor patiënt monitoring te implementeren binnen de kritische zorg. Het partnership met ICNet (Infectie controle en antibiotica stewardship) zorgt voor welkome aanvulling op de eigen software productlijn.

Door de ISO13485 en ISO9001 certificering staat Itémedical garant voor kwalitatief goede software ontwikkeling en ondersteuning van onze partner producten.

Visie

De producten en diensten van Itémedical dragen bij aan een efficiënt en kosteneffectief zorgproces door complexe klinische gegevens om te zetten in waardevolle klinische informatie. Met deze informatie is de zorginstelling in staat met de juiste zorgprocessen, medewerkers en apparatuur kwaliteitszorg te verlenen.


Organisatie

De hoofdvestiging van Itémedical ligt centraal in Nederland. Hier werkt een professioneel team van softwareontwikkelaars, service engineers, support medewerkers en verkoopmedewerkers.  In België is een lokale verkooporganisatie gevestigd. De bedrijfscultuur is informeel, betrokken en gedreven. De Itémedical medewerkers staan voor hun werk en zijn zeer trots én zuinig op hetgeen in een relatief korte tijd bereikt is. Succesfactoren zijn een hoog klantfocus én een constante stroom aan feedback vanuit onze relaties. Een intensieve samenwerking met de diverse medisch en verpleegkundige beroepsverenigingen vormt de basis van continue ontwikkeling van producten en diensten, zodat wij altijd samen met de klant in kunnen spelen op vernieuwde en veranderde inzichten.

Nieuws

Tergooi ziekenhuis gaat live met breed Sentinel pakket.
18-02-2019

Tergooi ziekenhuis gaat live met breed Sentinel pakket.

Lees verder
Intensieve Zorgen Heusden-Zolder in verjaardagstemming!
18-02-2019

Intensieve Zorgen Heusden-Zolder in verjaardagstemming!

Lees verder
Bent u erbij?
05-02-2019

Bent u erbij?

Lees verder
Meer nieuws ›