CWZ kiest voor MediScore Reanimatie SIT

CWZ kiest voor MediScore Reanimatie SIT

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft recentelijk gekozen voor de MediScore module Reanimatie en Spoed Interventie Team (REA/SIT) van Itémedical. Met MediScore REA/SIT krijgt het CWZ de beschikking over een geautomatiseerd registratiesysteem voor de registratie van alle relevante en verplichte gegevens tijdens een reanimatie of spoed interventie consult op locatie in het CWZ.

De applicatie zal middels een tablet-pc met touchscreen bediend worden. De belangrijkste reden van het CWZ om gebruik te gaan maken van MediScore Reanimatie en SIT, is het sneller en betrouwbaarder registreren van de uitgevoerde acties tijdens een reanimatie of spoed interventie. Daarnaast geeft de applicatie middels timers en auditieve waarschuwingen aan wanneer er een vervolgactie plaats zou moeten vinden, waardoor de patiëntveiligheid tijdens een reanimatie of SIT oproep toeneemt.

Doordat de gegevens na afloop gesynchroniseerd worden met de database van MediScore Reanimatie Spoed Interventie Team, kunnen de standaard periodieke rapportages en/of analyses op elk moment vanuit een separate werkplek in het CWZ bekeken worden.

Ga terug ›

Nieuws

Zien wij u ook bij Topics in IC?
10-12-2018

Zien wij u ook bij Topics in IC?

Lees verder
U bent welkom!
03-12-2018

U bent welkom!

Lees verder
Weet u het antwoord?
23-11-2018

Weet u het antwoord?

Lees verder
Meer nieuws ›