Eerste MediScore Analytics verkocht

Eerste MediScore Analytics verkocht

Eerste aankoop MS Analytics gedaan door het Haga Ziekenhuis.

Afgelopen maand is het Haga Ziekenhuis in Den haag, als eerste ziekenhuis van Nederland, overgegaan naar MediScore Analytics. Sinds 2006 was het Haga ziekenhuis een tevreden gebruiker van MediScore Analyse manager. Met de overgang naar MediScore Analytics zorgt het Haga ervoor dat de analyses, ook in de toekomst, naar verwachting gedaan zullen blijven worden.

MediScore Analytics
MediScore Analytics is een web-based applicatie, waardoor Analytics voor iedere geautoriseerde gebruiker in uw organisatie  beschikbaar kan zijn op elke locatie. De user interface heeft een prettige look &  feel en is op een logische manier opgebouwd. Hiermee is het maken van query’s vereenvoudigd wat u veel tijd zal besparen.

Informatie integriteit
Alleen logische query’s zijn mogelijk doordat onderwerpen vooraf bepaald zijn. Het zelf maken  van grafieken is een van de vele mogelijkheden. Analytics biedt ruime flexibiliteit in het configureren van deze grafieken. Achterliggende data waarmee de grafieken zijn opgebouwd, zijn in te zien door middel van tabellen. Hiermee voorkomt u het verkeerd interpreteren van getoonde waarden.

Itémedical wenst het Haga Ziekenhuis heel veel succes met MediScore Analytics.

Wilt u het tweede ziekenhuis in Nederland worden die gaat werken met MediScore Analytics, neem dan contact op met uw accountmanager of mail naar info@itemedical.nl

 

Ga terug ›

Nieuws

AvL kiest voor medische alarmdistributie
09-09-2019

AvL kiest voor medische alarmdistributie

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Meer nieuws ›