ICNet op Infectiepreventiecongres

ICNet op Infectiepreventiecongres

Het infectiepreventie congres Mythen, Missers, Maatwerk van 5 september 2012 vormde het decor voor de lancering van ICNet.

Itémedical is sinds deze zomer partner/distributeur van het Engelse bedrijf en product ICNet. Met onze jaren lange ervaring met automatisering in de gezondheidszorg dragen wij zorg voor de verkoop, implementatie, installatie en support van het infectie monitoring systeem ICNet. Vele congresgangers kwamen naar de stand van Itémedical voor meer informatie over ICNet. ICNet is hét informatiesysteem voor microbioloog en infectie preventie deskundigen.

ICNet ondersteunt bij het inzetten van de juiste acties, op het juiste moment.

Infectie preventie

Het monitoren van micro-organismen in uw instelling is belangrijk voor het voorkomen van infecties. Een efficiënt Infectie Monitoring Systeem in één applicatie, geïntegreerd met uw ZIS, lab-systeem (microbiologie en KCL), EPD/PDMS en uw apotheeksysteem, levert u volledig inzicht.

Outbreak control

Bepaal welke patiënten, bezoekers of medewerkers u meeneemt in uw Outbreak Management.
Het voorkomen van een outbreak is het beste, het goed managen een must.

Antibiotica stewardship

ICNet attendeert u op “verkeerd” antibiotica beleid door een slimme combinatie van gegevens uit uw ZIS/EPD,  microbiologisch lab en apotheeksysteem.

Monitoring op postoperatieve wond infectie

Voorzie postoperatieve patiënten van een “tag” binnen ICNet en het systeem signaleert mogelijke postoperatieve infecties. Voor POWI en Lijnensepsis is ICNet ook voorzien van registratie en import mogelijkheden om uiteindelijk te zorgen voor een complete export naar PREZIES .

Ons gemist?

Wilt u naar aanleiding van uw congres bezoek, of gewoon na het lezen van bovenstaande, een persoonlijke afspraak voor meer vrijblijvende informatie, neem dan contact met ons op!

Ga terug ›

Nieuws

Medica study trip Düsseldorf 11 – 14 november 2018
13-11-2018

Medica study trip Düsseldorf 11 – 14 november 2018

Lees verder
Patiëntmonitoren voor HNO op Curaçao.
30-10-2018

Patiëntmonitoren voor HNO op Curaçao.

Lees verder
Koppeling tussen PDMS en MediScore
02-07-2018

Koppeling tussen PDMS en MediScore

Lees verder
Meer nieuws ›