Ikazia Rotterdam Live met MetaVision

Ikazia Rotterdam Live met MetaVision

Maandag 18 juni jl. ging de OK- afdeling van het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam succesvol Live met het PDMS MetaVision.

In de afgelopen 3 maanden is door de MetaVision applicatiebeheerders van het Ikazia in samenwerking met iMDsoft/Itémedical een MetaVision configuratie voor de OK geconfigureerd. Zowel voor de Holding, OK als Recovery afdeling zijn passende lay-outs gemaakt die zeer goed aansluiten bij de huidige workflow op de OK.

Na een intensieve voorbereiding in de afgelopen twee weken, waarbij onder andere nieuwe en oude Anesthesieapparatuur gekoppeld moesten worden aan MetaVision, is maandag 18 juli kort voor 07.30 uur de eerste patiënt op de Holding opgenomen in MetaVision. Er is bewust gekozen om zowel op de Holding, OK als de Recovery gelijk met alle bedden Live te gaan met MetaVision. De flexibiliteit van MetaVision bood dan ook de mogelijkheid om op de Go-Live dag toch een volledig OK-programma te draaien.

Samen met de Intensive Care afdeling, waar MetaVision al een aantal jaren operationeel is, wordt met de Go-Live van de OK-afdeling een continuüm of care gerealiseerd waarbij de voordelen van één database tot uiting komen in één compleet care dossier. Voor de patiënten die vanuit de OK weer terug gaan naar de verpleegafdeling biedt de rapportage module en de koppeling met het ZIS een digitale overdracht van de opnameperiode op de OK.

Itémedical feliciteert het Ikazia Ziekenhuis met de succesvolle Go-Live van MetaVision op de OK- afdeling. We bedanken alle betrokken van het Ikazia Ziekenhuis voor de prettige en constructieve samenwerking om deze OK implementatie met een succesvolle Go-Live af te ronden.

Ga terug ›

Nieuws

Alarmveiligheid objectief gemeten
26-01-2020

Alarmveiligheid objectief gemeten

Lees verder
CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision
24-01-2020

CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision

Lees verder
Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten
24-12-2019

Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten

Lees verder
Meer nieuws ›