Introductie Spacelabs XPREZZON

Introductie Spacelabs XPREZZON

Met trots presenteren wij u de nieuwe Spacelabs patiënt bewakings monitor XPREZZON. De oplossing van de toekomst waarmee de verpleegkundigen en de medisch specialisten eenvoudig toegang tot patientengegevens krijgen.

XPREZZON combineert jarenlange, bewezen resultaten met een ultieme fusie van vorm en functie. De monitor heeft een slank, frameloos, hoog resolutie touchscreen display. Het display is makkelijk te reinigen en beperkt het risico van infectie. Spacelabs heeft ook de patiënten niet vergeten: de monitor heeft een ambient light sensor die het scherm kan dimmen tot een zacht omgevingslicht.

Ziekenhuizen die al over Spacelabs monitoren beschikken kunnen probleemloos over op de nieuwe monitor. Dit doordat de XPREZZON volledig voorwaarts en achterwaarts compatibel is. Ook heeft Spacelabs net een iPad app vrijgegeven genaamd ICS-Xprezz. Medisch specialisten kunnen zo altijd en overal de gegevens van de patiënten benaderen, zowel binnen het ziekenhuis als buiten het ziekenhuis. Alle alarmen, aritmieën en ECG’s kunnen zo op een iPad bekeken worden, zolang er maar toegang is tot mobiel internet.

Indien u meer informatie wil over de XPREZZON of over andere producten van Spacelabs kunt u contact opnemen met info@itemedical.nl, of via de telefoon 0344-663 930.

Klik hier voor meer nieuws over de Xprezzon
 

Ga terug ›

Nieuws

Alarmveiligheid objectief gemeten
26-01-2020

Alarmveiligheid objectief gemeten

Lees verder
CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision
24-01-2020

CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision

Lees verder
Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten
24-12-2019

Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten

Lees verder
Meer nieuws ›