Introductie Spacelabs XPREZZON

Introductie Spacelabs XPREZZON

Met trots presenteren wij u de nieuwe Spacelabs patiënt bewakings monitor XPREZZON. De oplossing van de toekomst waarmee de verpleegkundigen en de medisch specialisten eenvoudig toegang tot patientengegevens krijgen.

XPREZZON combineert jarenlange, bewezen resultaten met een ultieme fusie van vorm en functie. De monitor heeft een slank, frameloos, hoog resolutie touchscreen display. Het display is makkelijk te reinigen en beperkt het risico van infectie. Spacelabs heeft ook de patiënten niet vergeten: de monitor heeft een ambient light sensor die het scherm kan dimmen tot een zacht omgevingslicht.

Ziekenhuizen die al over Spacelabs monitoren beschikken kunnen probleemloos over op de nieuwe monitor. Dit doordat de XPREZZON volledig voorwaarts en achterwaarts compatibel is. Ook heeft Spacelabs net een iPad app vrijgegeven genaamd ICS-Xprezz. Medisch specialisten kunnen zo altijd en overal de gegevens van de patiënten benaderen, zowel binnen het ziekenhuis als buiten het ziekenhuis. Alle alarmen, aritmieën en ECG’s kunnen zo op een iPad bekeken worden, zolang er maar toegang is tot mobiel internet.

Indien u meer informatie wil over de XPREZZON of over andere producten van Spacelabs kunt u contact opnemen met info@itemedical.nl, of via de telefoon 0344-663 930.

Klik hier voor meer nieuws over de Xprezzon
 

Ga terug ›

Nieuws

VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Foto impressie Itémedical dag
28-03-2019

Foto impressie Itémedical dag

Lees verder
Meer nieuws ›