Introductie Unieke DataSpike Pacemakerdatabase

Introductie Unieke DataSpike Pacemakerdatabase

Introductie Unieke DataSpike Pacemakerdatabase met koppelingen naar uw Programmers en EPD. Met bescheiden trots willen we u hierbij graag informeren over de samenwerking tussen Spike Medical Solutions en Itémedical. Gezamenlijk gaan we het programma DataSpike aan de Nederlandse ziekenhuizen aanbieden.

DataSpike is een unieke database applicatie welke automatisch de door Programmers gegenereerde data (nu alleen beschikbaar op ‘papier”) verwerkt in een moderne Database. Een aantal van u heeft de PrinterSpike koppeling tussen de Programmers en PC’s reeds in gebruik om in plaats van papieren rapporten deze digitaal door middel van .PDF omzetting deze op gestructureerde wijze digitaal op te slaan.

PrinterSpike is de basis: DataSpike brengt uw afdeling naar een volgend niveau; automatisering in plaats van registratie…. Spike Medical Solutions heeft de PrinterSpike en DataSpike ontwikkeld. Itémedical verzorgd de verkoop, implementatie en Support.

In het begin…….

In 2005 ontwikkelde Spike Medical Solutions de toepassing PrinterSpike. PrinterSpike genereert data uit pacemaker- en ICD programmers en converteert deze naar PDF files, welke vervolgens digitaal worden opgeslagen. Door PrinterSpike en PrinterSpike USB is alle printerdata uit de programmers van Medtronic, Boston Scientific, Ela Medical en St. Jude inclusief mogelijke Telemonitoring digitaal beschikbaar.

The Next Step

de introductie van automatisering in plaats van registratie van uw Pacemaker Poli DataSpike is een webbased database applicatie voor registratie van implantaties en follow-ups. Voor het eerst is het mogelijk dat data vanuit de Programmers automatisch wordt verwerkt in een database! DataSpike maakt de stap van elektronische registratie naar automatisering van uw Pacemaker Poli mogelijk

Professionele ondersteuning

Een professioneel softwarepakket vraagt om professionele ondersteuning. Reden voor ons om een samenwerkingsverband aan te gaan met Itémedical. Itémedical is verantwoordelijk voor diverse automatiseringstoepassingen in de gezondheidszorg en heeft ruime ervaring in het realiseren van HL7 koppelingen met Ziekenhuis Informatie systemen (ZIS) en Elektronische patiënten dossiers (EPD). Itémedical zal de verkoop, implementatie en support van DataSpike verzorgen.

Demonstratie en nadere informatie

Binnenkort nemen we contact met u op om te vernemen of u belangstelling heeft voor deze unieke Pacemaker Poli applicatie. Ook op de Pacemaker Technicus Dag op 25 september a.s. zullen wij aanwezig zijn voor demonstraties. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen voor nadere informatie of demonstratie op lokatie. Voor meer informatie over MediScore DataSpike en het plannen van een demo kunt u hier terecht.
 

Ga terug ›

Nieuws

AvL kiest voor medische alarmdistributie
09-09-2019

AvL kiest voor medische alarmdistributie

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Meer nieuws ›