Itémedical op het VHIG congres

Itémedical op het VHIG congres

Dinsdag 12 en woensdag 13 april vond het jaarlijkse VHIG congres plaats. Dit is hét congres voor microbiologen en infectie preventie deskundigen.

Itémedical was hier ook aanwezig en heeft veel bezoekers kunnen informeren over de mogelijkheden voor ip-deskundigen met ICnet.

ICnet is het informatiesysteem voor deskundigen infectie preventie en het antibiotica team. Van primair belang voor het voorkomen van infecties is het kunnen monitoren van micro-organismen in de organisatie. Veelal ontbreekt het aan een informatie systeem waarin u alle benodigde gegevens voor een goede monitoring van infecties in 1 applicatie heeft. ICNet is voor dit doel ontworpen. Geïntegreerd met het ZIS, lab systeem (microbiologie en KCL), EPD/PDMS en het apotheek systeem levert ICNet volledig inzicht in de voor u relevante gegevens.

Het doel van ICNet is om een significante reductie te realiseren van voorkombare ziekenhuis infecties. ICNet geeft een tal van signalering en alarmerings functies welke helpen de juiste acties op het juiste moment in te zetten.

Voor alle microbiologen en  ip-deskundigen die op het congres bij ons langs geweest zijn of voor anderen die nog meer informatie willen, willen wij u attenderen op de mogelijkheid om een demo aan te vragen. Itémedical komt graag een keer bij u langs om te laten zien wat de mogelijkheden zijn met ICnet.  

Wij willen de organisatie van het VHIG congres bedanken voor het organisatie en komen volgend jaar graag terug.

Ga terug ›

Nieuws

Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis
12-11-2019

Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis

Lees verder
Geslaagde VZI TechTalk Alarmmanagement
11-11-2019

Geslaagde VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
23-10-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Meer nieuws ›