MetaVision koppelen aan het EPD van Epic

MetaVision koppelen aan het EPD van Epic

De eerste stappen om MetaVision te koppelen aan het EPD van Epic zijn gezet

Sinds drie jaar maakt de afdeling Intensive Care (IC) van het Amphia Ziekenhuis naar alle tevredenheid gebruik van MetaVision. “Toen het ziekenhuis in 2009 de keuze maakte voor Epic als leverancier voor het ZIS/EPD stond al vast dat MetaVision de eerstkomende jaren nog op de IC in gebruik zou blijven”, aldus Michiel Heijdeman en Ger Verhaegh, PDMS gebruikers én ontwikkelaars van het eerste uur in Amphia.
 
Specialisten van Itémedical en iMDsoft werken op dit moment aan de koppelingen tussen het EPD en MetaVision. Deze integratie maakt het mogelijk om belangrijke patiëntinformatie uit te wisselen tussen MetaVision en het EPD, zodat deze informatie overal en ziekenhuisbreed te raadplegen is.
 
Zo koppelen we onder andere de digitale medische en verpleegkundige ontslagbrieven van MetaVision in het EPD. Ook kunnen bijvoorbeeld waarden zoals vochtbalans en MRSA vanuit het EPD naar MetaVision worden verstuurd.
 
Het traject is officieel van start gegaan op 1 juli 2012. Momenteel worden de benodigde interfaces en koppelingen gebouwd. Het doel is om deze interfaces en koppelingen half november van dit jaar in  Amphia in productie te nemen.

Ga terug ›

Nieuws

Zien wij u ook bij Topics in IC?
10-12-2018

Zien wij u ook bij Topics in IC?

Lees verder
U bent welkom!
03-12-2018

U bent welkom!

Lees verder
Weet u het antwoord?
23-11-2018

Weet u het antwoord?

Lees verder
Meer nieuws ›