MetaVision Nederlandstalige Gebruikers Bijeenkomst

MetaVision Nederlandstalige Gebruikers Bijeenkomst

Ook dit jaar zijn de voorbereidingen voor de MetaVision Nederlandstalige Gebruikers Groep Bijeenkomst weer volop van start gegaan! De geplande datum staat op 3 November.

De 2010 dag was een doorslaand succes met bijna 100 deelnemers. Vanuit diverse ziekenhuizen waren er presentaties over specifieke toepassingen en gebruikerstips binnen MetaVision. Zeker voor de “nieuwe” ziekenhuizen een prachtige kans om, buiten de waan van de dag om, eens bij collega’s over de muur te kijken.

Daarnaast waren er presentaties over de Roadmap van MetaVision en MediScore zodat men ook weet wat de naaste toekomst gaat brengen. De database markt, tussen de bedrijven door, trok erg veel belangstelling. De vijf opgestelde MetaVision databases werden praktisch toegelicht door de Functioneel Applicatie Beheerders van de betrokken ziekenhuizen. Gezien de enthousiaste reacties gaat dit zeker een terugkerend onderdeel worden van deze dag. We roepen hierbij dan ook ziekenhuizen op die belangstelling hebben deze keer hun database te tonen! In onze dagelijkse contacten met de MetaVision huizen hebben we de meest mooie toepassingen gezien, dus we zijn vol vertrouwen dat ook op 3 november weer leerzame en informatieve presentaties te zien zullen zijn.

In verband met het 10 jarig bestaan van Itémedical werd een boek uitgedeeld met foto’s van de klinische opstellingen van MetaVision: zie foto. Mocht U nog belangstelling hebben voor een exemplaar, stuur dan even een mailtje naar info@itemedical.nl

Itémedical zal ook dit jaar deze dag weer sponsoren, en wellicht, net als in 2010, voor een welkome verrassing zorgen.

Via de deze website zullen we u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Ga terug ›

Nieuws

Itémedical gesloten op 24 december.
17-12-2018

Itémedical gesloten op 24 december.

Lees verder
Zien wij u ook bij Topics in IC?
10-12-2018

Zien wij u ook bij Topics in IC?

Lees verder
U bent welkom!
03-12-2018

U bent welkom!

Lees verder
Meer nieuws ›