Nieuwe MedScore IC Cursussen

Nieuwe MedScore IC Cursussen

MediScore training krijgt een nieuw format! Vele van onze gebruikers zijn de afgelopen jaren onze gast geweest op ons kantoor in Tiel, om deel te nemen aan de MediScore SuperUser training. Deze trainingen werden beoordeeld als zeer waardevol ervaren met als grote winst, direct toepasbare kennis en kunde.

Voor ons daarmee ook het bewijs dat we hiermee aan een groeiende behoefte voldoen. Naast de lovende feedback van de participanten, is er ook een verbeterpunt aangegeven: het trainingsprogramma begon wel erg vol te worden.

Met de recente uitbreidingen van Lijnen sepsis (VMS) en complicatie registratie (NVIC) hebben we daarom besloten de training te splitsen in twee trainingen van een dag. De eerste training zal zich volledig richten op de functionaliteiten en de configuratie mogelijkheden van MediScore. Terwijl de tweede zich voornamelijk zal richten op data extractie en rapportage. De doelgroep van cursus 1 is de functioneel applicatie beheerder, terwijl de doelgroep voor cursus twee zich ook zal richten op de (medisch en organisatorisch) manager van de IC.

Wij nodigen u van harte uit om u in te schrijven voor de trainingen via ons website.

Doel van cursus 1, MediScore IC SuperUser training:

U krijgt begeleiding in de verdere verdieping in MediScore. Waarbij u achtergrond informatie krijgt over de motivatie en doelmatigheden van de diverse MediScore Modulen. Daarnaast wordt u door de hele database structuur heen genomen. De basis kennis van de database is van groot belang bij het vormgeven en beheren van MediScore. Alle mogelijkheden van bestandsmutatie worden besproken, wat u in staat stelt in uw eigen ziekenhuis omgeving MediScore optimaal te configureren voor uw specifieke situatie. Deze cursus van 8 uur brengt u van gebruiker op het nivo van een functioneel applicatie beheerder, waarbij u controle krijgt over alle aspecten van de functionele inrichting van MediScore. Ook is er binnen deze training ruimte om kort stil te staan bij de configuratie van MS import.

Data:

Donderdag 22 september (afhankelijk van de inschrijvingen).

Doel van cursus 2, MediScore IC Rapportage en Analyse training:

Leer de cijfers uit MediScore te gebruiken voor uw eigen doelen op uw afdeling. In deze training wordt uitgebreid stilgestaan bij de periodieke overzichten van MediScore. Wat betekenen deze overzichten en wat kunt u met deze data? Tijdens deze training krijgt u volledig inzicht in de opbouw en de toepasbaarheid van de MediScore rapportages. Daarnaast wordt de MediScore Analyse Manager veelvuldig gebruikt om informatie en rapportage te genereren betreffende onderwerpen welke niet gedekt worden door de periodieke overzichten. Met uw diepgaande kennis van MediScore bent u na de training instaat om complexe queries te maken met behulp van de MediScore Analyse Manager.

Data:

Donderdag 13 oktober (afhankelijk van de inschrijvingen).

Locatie en duur training:

Eendaagse training van 09:15-16:00, Itémedical, Newtontraat 13, Tiel.

Prijs:

Op aanvraag ( inclusief lunch en lesmateriaal )
 

Ga terug ›

Nieuws

Alarmveiligheid objectief gemeten
26-01-2020

Alarmveiligheid objectief gemeten

Lees verder
CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision
24-01-2020

CHR de la Citadelle kiest voor MetaVision

Lees verder
Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten
24-12-2019

Optimalisatie zorgzwaarte AZ Sint-Maarten

Lees verder
Meer nieuws ›