Nieuws, Nieuws en Nieuws

Nieuws, Nieuws en Nieuws

Drie nieuwe klanten voor Itémedical producten!

13 december

Het Wilhelmina ziekenhuis in Assen heeft gekozen haar huidige MediScore installatie te upgraden. Met de nieuwe functionaliteit gaat het Wilhelmina ziekenhuis in Assen complicaties registreren volgens de landelijke standaarden.
Door dit in MediScore te doen is de installatie en implementatie erg eenvoudig. Tevens kan men van de huidige export mogelijkheden naar de NICE gebruik maken voor aanlevering aan de landelijke database. Hetzelfde gaat het ziekenhuis doen voor wat betreft het VMS thema sepsis en lijnen sepsis.

14 december

Het Sophia revalidatie centrum heeft gekozen voor de CARDSS oplossing van Itémedical. Met deze software is de organisatie instaat snel en eenvoudig volgens de geldende beslisbomen de hartrevalidatie te ondersteunen. Het Sophia is daarmee het vierde centrum in 2 maanden tijd die kiezen voor de MediScore CARDSS oplossing.

15 december

Het Scheperziekenhuis in Emmen kiezen voor verdere integratie van MetaVision in de organisatie. Door middel van het maken van een koppeling met het Klinikom EVS systeem verzekert het Scheperziekenhuis zichzelf van een integratie van twee best of breed systemen. De koppeling zorgt ervoor dat de kritische care afdelingen van het ziekenhuis gebruik kunnen blijven maken van de op maat gemaakte voorschrijf en toedieningregistratie binnen MetaVision. En daarbij toch een continue registratie handhaven in het Klinikom/Zamicom systeem.

Ga terug ›

Nieuws

AvL kiest voor medische alarmdistributie
09-09-2019

AvL kiest voor medische alarmdistributie

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Meer nieuws ›