Studie naar gebruik MetaVision

Studie naar gebruik MetaVision

Het Hôpital Pitié-Salpétrière, Assistance publique des Hôpitaux de Paris, Parijs, Frankrijk, heeft een studie gepubliceerd over het effect van introductie van MetaVision op de Intensive Care. De resultaten spreken voor zich en rechtvaardigen alleen al op die basis de keus voor MetaVision. Mogelijke financiële aspecten waren geen onderdeel van de studie, maar de daling van de IC verblijfsduur is al een direct voordeel.

Als een van de factoren die werden genoemd welke sterk heeft bij gedragen aan het behaalde succes, was de mogelijkheid om MetaVision in eigen beheer aan te passen aan de lokale werkwijze.
De bijna onbeperkte configuratiemogelijkheden werden in dit ziekenhuis efficiënt en effectief toegepast, en het Hôpital Pitié-Salpétrière mag met recht trots zijn.

Conclusion: A specifically-designed intensive care information system enables improvement of patient care, and reduction of the length of stay in the ICU. It requires a substantial investment from physician regarding learning programs and creating personalised tools for diagnosis and follow up assistance. It also requires a close collaboration between physicians and computer scientists.

Hieronder treft u de link aan naar de publicatie:
http://qualitysafety.bmj.com/cgi/content/meeting_abstract/19/1_MeetingAbstracts/A72

Neem nu contact op met Itémedical om te onderzoeken op welke wijze uw ziekenhuis hier ook van kan profiteren!

Ga terug ›

Nieuws

Foto impressie Itémedical dag
28-03-2019

Foto impressie Itémedical dag

Lees verder
Leuk dat je er was!
25-03-2019

Leuk dat je er was!

Lees verder
Het wilde Hart
11-03-2019

Het wilde Hart

Lees verder
Meer nieuws ›