NVAM 2012, Utrecht

NVAM 2012, Utrecht

Veel interesse voor Itémedical op het NVAM congres.

Het is een goed gebruik binnen Itémedical om elk jaar aanwezig te zijn op het NVAM congres in Utrecht.

Zo ook dit jaar. Dit jaar stond onze stand in het teken van drie van onze producten namelijk Spacelabs met de nieuwe Xprezzon, MetaVision met een volledig geconfigureerde operatie veiligheid systeem (zoals gebruikt in het MST in Enschede) en MediScore APS. De Xprezzon met z'n mooie nieuwe uiterlijk trok veel bekijks. Waarbij men naast het nieuwe uiterlijk ook positief verrast werd door de vele innovatie's achter het scherm :).

Wat goed was om te merken is dat de vele MetaVision gebruikers eigenlijk allemaal al op de hoogte waren van de mogelijkheden van MetaVision om een heel operatie veiligheid systeem te ondersteunen. Het onderwerp heeft natuurlijk veel aandacht zowel bij de operatie afdelingen zelf als bij de IGZ. Daarin is duidelijk de invloed van de actieve MetaVision gebruikersgroep terug te zien.

Een positieve noot in dit geheel is MediScore APS. Het registratie systeem om post operatieve pijn mee te registreren. Vanuit de OK setting krijgt MediScore zijn noodzakelijke gegevens vanuit MetaVision en/of het ZIS/EPD. Vervolgens kan men met deze mobiele oplossing door het hele ziekenhuis post operatieve pijn registreren, monitoren en analyseren. Hiermee voldoet men door gebruik te maken van de standaard bijgeleverde periodieke overzichten gelijk aan de prestatie indicator Pijn. MediScore APS bleek nog niet bij iedereen bekend te zijn. Het congres was dan ook bij uitstek een ideale gelegenheid om kennis te maken met één van onze innovatieve producten voor de critical care.

Ga terug ›

Nieuws

AvL kiest voor medische alarmdistributie
09-09-2019

AvL kiest voor medische alarmdistributie

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Meer nieuws ›