Stadsbreed PDMS MetaVision in Tilburg

Stadsbreed PDMS MetaVision in Tilburg

Recent heeft de contract ondertekening plaatsgevonden  voor de realisatie van een Stadsbreed MetaVision PDMS in Tilburg.

De fusie tussen het St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden Ziekenhuis resulteert niet alleen in een bestuurlijke fusie maar wordt ook steeds zichtbaarder op het gebied van de diverse zorgeenheden. De Anesthesiologie en Intensive Care van beide ziekenhuislocaties hebben in de afgelopen periode de samenwerking gezocht. Doormiddel van een Stadsbreed PDMS wordt afstemming bewerkstelligd op het gebied van patiëntveiligheid en digitale dossiervoering binnen de kritische care keten. Vertegenwoordigers van OK en IC van beide ziekenhuizen zijn inmiddels gestart met de procesafstemming en applicatie/configuratie training.

Komende maanden wordt een gezamenlijk PDMS voor de OK en de IC gerealiseerd. Deze Stadsbrede benadering zorgt ervoor dat de processen op beide locaties eenduidig ondersteund worden, wat ten goede komt aan de patiëntveiligheid en digitale dossiervoering. Ook de uitwisseling van medewerkers tussen beide locaties wordt optimaal ondersteund via dit Stadsbreed MetaVision PDMS.

Itémedical wenst het TweeSteden Ziekenhuis en het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg veel succes met de Stadsbrede uitrol van het MetaVision PDMS voor de OK en IC.

Op donderdag 5 juni is het contract met de leverancier Itémedical ondertekend door de Raad van Bestuur, in de persoon van Peter de Zwart, en Itémedical, in de persoon van CEO Peter Hof. 

Ga terug ›

Nieuws

Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis
12-11-2019

Uitbreiding MetaVision bij Jessa Ziekenhuis

Lees verder
Geslaagde VZI TechTalk Alarmmanagement
11-11-2019

Geslaagde VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
23-10-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Meer nieuws ›