Venticare 2011

Venticare 2011

Ook dit jaar was de Venticare een groot succes, zowel voor de organisatie van Venticare als voor ons als sponsor. De Venticare is een ideaal congres voor verpleegkundigen en artsen die werkzaam zijn binnen de kritische zorg. Vele van hen zijn dan ook eindgebruiker van ons product MediScore voor de Intensive Care.

Het komende anderhalf jaar zal er intern gewerkt gaan worden aan ons nieuwe MediScore platform. Nu nog met als werknaam MediScore 10. Tijdens de Venticare hebben we vele van onze eindgebruikers gesproken over de functionaliteit welke de nieuwe MediScore zou moeten hebben. Wij bedanken al onze gebruikers voor de positieve feedback. De feedback is voor ons van grote waarde om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij hopen u begin 2012 de eerste contouren te kunnen laten zien van ons nieuwe platform.

Daarnaast was dit de eerste gelegenheid voor onze gebruikers om kennis te maken met de nieuwe generatie Spacelabs bewakingsmonitoren. Naast de vele functionele verbeteringen gaf men aan dat de Spacelabs wel iets weg had van de Imac. De nieuwste Spacelabs bewakingsmonitor onderscheidt zich door een nieuw design, een innovatief alarmmanagement met geavanceerde LED verlichting en volledige patiënt informatie op iedere plek waar de gebruiker zich bevindt. De nieuwe Spacelabs bewakings monitor werd met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezige verpleegkundigen, technici en medisch specialisten.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst wanneer u meer informatie wenst betreffende onze nieuwe monitoren lijn.

 

Ga terug ›

Nieuws

AvL kiest voor medische alarmdistributie
09-09-2019

AvL kiest voor medische alarmdistributie

Lees verder
VZI TechTalk Alarmmanagement
19-07-2019

VZI TechTalk Alarmmanagement

Lees verder
Zorgregistratie: gebruik uw stem!
29-05-2019

Zorgregistratie: gebruik uw stem!

Lees verder
Meer nieuws ›