R&D Software Test Engineer Medical Applications

R&D Software Test Engineer Medical Applications
 

Functiebeschrijving

Als Software Test Engineer bij Itémedical draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onze medische software, hoofdzakelijk voor de intensive care (IC) van een ziekenhuis. Onze applicaties leveren informatie op voor medische doeleinden, management en wetenschappelijk onderzoek.

O.a. houden we ons bezig met oplossingen om alarmmoeheid te reduceren op de IC. Dit doen we door op slimme wijze om te gaan met alarmen en andere informatie van medische devices.  De stabiliteit hiervan tonen we mede aan met zelf ontwikkelde device-emulatoren. De software verzamelt verder allerlei andere medische gegevens. Deze kunnen gerelateerd worden aan alarmen, met onze eigen web-based Analytics-tool.

In de functie van Software Test Engineer ga je aan de slag in een R&D-team met zes andere specialisten op het gebied van ontwikkeling, test of data-analyse. Je werkt volgens Agile Scrum conform de norm voor medical devices (ISO 13485:2016).

De hoofdtaken bestaan uit het opstellen en onderhouden van tests aan de hand van requirements, gevolgd door de uitvoering van deze tests. Bovendien heb je een neus voor de detectie van issues, welke je tot op de bodem uitzoekt en helder rapporteert, inclusief reproductiescenario. Hiernaast houd je je bezig met testautomatisering, performance-testen en usability-testen.
 

Functie-eisen

 • Een afgeronde WO- of HBO-opleiding
 • Ervaring met SQL
 • Affiniteit met het testen van complexe systemen
 • Zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden kunnen uitvoeren
 • Kennis van testautomatisering (bij voorkeur Selenium)
 • Verificatie van risicoreductie-maatregelen
 • Communicatie ook in het Engels
 • Kennis van HL7,  TMAP en ISTQB is een pré

 

Test-tools, technieken en talen

Selenium, Microsoft SQL Server, Microsoft Windows, Microsoft Server, Visual Studio, IIS, Subversion, .NET, C#, Jira, CruiseControl, unit tests.
 

Wij bieden

 • Een marktconform salaris
 • Een optionele thuiswerkdag
 • Trainingsmogelijkheden
 • Inhoudelijke variatie in projecten

 

Organisatie

Itémedical is een toonaangevende leverancier van medische hardware en software in de Benelux. Wij leggen ons toe op het verbeteren van de patiëntzorg door het leveren van gebruikersvriendelijke systemen met beslisondersteuning. Inmiddels behoren alle Nederlandse ziekenhuizen tot de klantenkring van Itémedical en gebruikt meer dan 90% het door Itémedical ontwikkelde MediScore product. Daarnaast is Itémedical distributeur van o.a. iMDsoft (MetaVision) en Spacelabs.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@itemedical.nl of bel voor vragen met 0344 - 663930.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Koppeling tussen PDMS en MediScore
02-07-2018

Koppeling tussen PDMS en MediScore

Lees verder
Het Ziekenhuis Amstelland live met MetaVision!
22-03-2018

Het Ziekenhuis Amstelland live met MetaVision!

Lees verder
Deelname Health & Care
13-03-2018

Deelname Health & Care

Lees verder
Meer nieuws ›