Alarmsysteem in de zorg

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Alarmsysteem zorg

Waarborg patiëntveiligheid met een betrouwbaar alarmsysteem

Door een betrouwbaar alarmsysteem in te zetten, waarborgt u de veiligheid van en zorg over uw patiënten in het ziekenhuis of een andere zorginstelling. Binnen de zorg heeft overmaat aan alarmering gezorgd voor zogenoemde alarmmoeheid, een verschijnsel waarbij het geluid dat medische apparatuur voortbrengt, naar de achtergrond wordt verdreven. Uiteraard informeert de apparatuur wanneer er veranderingen worden waargenomen in de parameters, zoals in de hartslag of de ademhaling. Echter is tot wel 89% van deze alarmen klinisch irrelevant. Een goede alarmering met alarmsysteem verbetert deze situatie in ziekenhuis- en zorginstellingen aanzienlijk.

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

Reduceer klinisch irrelevante alarmen met een alarmsysteem in de zorg

Bij Itémedical vinden we het belangrijk dat onze oplossingen en producten het werk van de zorgprofessional daadwerkelijk efficiënter en beter maken. Alarmmanagement software prioriteert de kritische alarmen door middel van filtering en uitstel. De toepassing van een goed alarmmanagement proces leidt tot een vermindering van tot wel 89% van de alarmen. Dit geeft rust voor zowel de zorgprofessional als de patiënten op uw afdeling.

Kwaliteit in de zorg verbeteren

Bij Itémedical willen we graag de kwaliteit in de patiëntenzorg verbeteren door medische software te ontwikkelen die zorgen voor verbeteringen bij de zorgprofessionals. Met dank aan onze ISO13485:2016 certificering staan wij garant voor kwaliteit in ons werkveld. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde partners, zoals iMDsoft, Spacelabs Healthcare en diverse integrators van Medisch Oproep Systemen. Waar wij verbeteringsmogelijkheden in de zorg detecteren, ontwikkelen wij de oplossing.

Vertrouw op de veilige werking van MediScore Medical Device Data Gateway

Enkele voordelen van het inzetten van MediScore Medical Device Data Gateway als het medisch alarmsysteem binnen uw ziekenhuis of andere zorginstelling zijn onder andere:

  • U ontvangt vanuit Itémedical coaching volgens een wetenschappelijk bewezen stappenplan
  • Directe registratie in de SQL-database die in eigen beheer is van het ziekenhuis
  • MediScore Medical Device Data Gateway is een leveranciersonafhankelijke alarmering. Dit betekent dat medische apparatuur van iedere leverancier op het systeem kan worden aangesloten

Leer meer over alarmsystemen 

Wilt u graag meer informatie over alarmering en de installatie van een alarmsysteem in uw ziekenhuis of zorginstelling? Dan helpen wij u graag verder. Wij denken samen met u mee over een passende oplossing voor uw afdeling.