Coronavirus: Hoe gaat Itémedical hier mee om

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij Itémedical van het grootste belang. Dit geldt niet alleen voor onze medische software en hardware of onze diensten zoals support, onderhoud en coaching. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, relaties en partners en alle andere zorginstellingen die wij van dienst zijn, zijn minstens zo belangrijk.

We volgen continue de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Gezien de onvoorspelbaarheid van deze crisissituatie, want zo mag je het ondertussen wel noemen, volgt ook Itémedical de richtlijnen en adviezen van het RIVM. We hebben een aantal maatregelen genomen die niet alleen impact hebben op onze medewerkers, maar ook op u, als onze relatie.

Bezoeken
Wij ontmoeten u, als (potentiële) relatie graag persoonlijk; op locatie bij u in het ziekenhuis of bij ons op kantoor. Gezien de huidige situatie zijn online vergaderingen en werken op afstand noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die helpen om ieders veiligheid te waarborgen. Om deze reden worden locatie bezoeken tot nader order uitgesteld. Wij helpen u graag verder telefonisch, per mail, via onze Support Portal of andere online mogelijkheden. Wij streven ernaar u hierbij hetzelfde professionele serviceniveau te bieden dat u van ons gewend bent.

Demo’s, presentaties of trainingen
Om uw gezondheid en veiligheid mede te waarborgen, hebben wij ook de geplande of nog in te plannen demo’s, presentaties en trainingen op locatie uitgesteld tot nader order. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie of advies, dan staan wij u natuurlijk graag, weliswaar op afstand, te woord.

Ondersteuning Critical Care
Wij ondersteunen u graag in deze roerige tijden. Wij staan klaar om naar u te luisteren, met u mee te denken en snel te handelen als de situatie dit vraagt. Of het nu gaat om tijdelijke MetaVision bed licenties of hulp bij het verkrijgen van extra management informatie uit MediScore

Met bovenstaande maatregelen hopen wij de snelle verspreiding van het Coronavirus te beperken. Tegelijkertijd bieden wij ons team hiermee een veilige werkplek zodat zij u blijvend kunnen ondersteunen! 24/7 als dit nodig is.

Bewondering en steun
Onze bewondering en steun gaan uit naar iedereen die in deze omstandigheden in de zorg werkt of voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Als Itémedical Team dragen we de zorg en ook u, als zorgprofessional, een warm hart toe! Laten we er met z’n allen er het beste van maken, zorg goed voor uzelf en let een beetje op elkaar!

Voor vragen of meer informatie, neem contact met ons op!