ECG bewaking

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home ECG bewaking

Snelle en hygiënische ECG bewaking

Een elektrocardiogram (ECG) registratie is onmisbaar als het gaat om patiëntbewaking op de Intensive Care of de Hartkatheterisatiekamer. Zorgprofessionals bewaken continue het hartritme. Daarbij is de kwaliteit van het ECG signaal belangrijk. De hygiëne speelt ook een steeds grotere rol bij de preventie van kruisbesmettingen. Patiëntveiligheid staat hierbij voorop. Kies daarom voor een ECG elektroden set waarmee u snel en hygiënisch de juiste informatie krijgt voor uw onderzoek. Als het daarop aankomt, kiest Itémedical voor de ECG elektroden set van CLARAVUE (voorheen Integral Process). 

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

ECG elektroden set: hygiënisch, hoge kwaliteit en snel

Hygiënisch: De CLARAVUE-set van Nissha is bestemd voor Single Patient Use en heeft disposable leads. Daardoor worden kruisinfecties binnen uw zorgorganisatie gereduceerd.

Hoge kwaliteit: Er ontstaat geen storing in het elektrische signaal doordat de elektrode direct vast zit aan de lead. U maakt gebruik van één lichtgewicht kabel in plaats van 10 losse kabels. Door de hoge kwaliteit van het ECG signaal is de set zeer geschikt voor gebruik op de Hartkatheterisatiekamer en IC.

Snel: De elektroden zijn snel te plakken zodat de zorgprofessional binnen één minuut een ECG kan maken. Dit bespaart kostbare tijd doordat met twee connectoren wordt gewerkt in plaats van tien.

Uw CLARAVUE-set voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel, binnen één minuut een ECG
  • Zeer patiëntvriendelijk
  • Infectiepreventie

Gebruik CLARAVUE-set

De “Short Term” ECG elektroden set van CLARAVUE is verkrijgbaar als 3, 5 en 10 leads (5+5), heeft één lichtgewicht kabel en is röntgen doorlaatbaar. Voor langdurige ECG bewaking wordt de CLARAVUE LPM (Long Term Patient Monitoring) set gebruikt met 5 disposable leads die tot zeven dagen blijft zitten. Deze sets zijn zeer geschikt voor uw ICU en isolatiepatiënten. Klik hier voor meer informatie.

De ECG elektroden set wordt gebruik voor:

  • neonaten en kleine kinderen
  • geïsoleerde patiënten
  • de hartkatheterisatiekamer
  • SEH (Spoed Eisende Hulp)
  • ICU

Interesse in snelle en hygiënische ECG bewaking?