Events

Coaching en begeleiding Gebruiksvriendelijke systemen Dichtbij de zorg

Home Events

Itémedical-events: klaar voor een informatief jaar

Kritische zorg, ICT, medische techniek en cardiodiagnostiek: de vakgebieden blijven zich ontwikkelen. Daarom praat Itémedical je graag bij over de belangrijkste innovaties.

Noteer onderstaande events alvast in je agenda.

 

 

Lees meer

NHV Congres
18 maart 2023

 

Nicolai Hooijkaas, Dick den Ouden en Annebeth van den Brink tonen je de Spacelabs-holters van de toekomst voor een efficiëntere patiëntbehandeling door een snellere analyse en diagnose. Noteer 18 maart in je agenda voor het congres van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV), Congrescentrum Van der Valk in Veenendaal.

Meer informatie via: NHV Congres 2023
Inschrijflink volgt nog

Radboud Echosymposium ‘Het Gemuteerde Hart’
31 maart 2023

 

Hoe kun je hartritmestoornissen nog sneller analyseren en meer uitlichten? Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Spacelabs analyse-software, ECG Holter recorders en smartphone app voor event registratie. Nicolai Hooijkaas, Dick den Ouden en Annebeth van den Brink tonen je graag de mogelijkheden. Blok alvast 31 maart in je agenda voor dit Echosymposium in het Hotel Sanadome te Nijmegen.

Meer informatie volgt nog
Inschrijflink volgt nog

ZORG.Tech Congres ‘Energietransitie in de zorgsector’
2 juni 2023

 

Hoe kun je met een slimme medische alarmoplossing alarmmoeheid bij de verpleegkundigen voorkomen en ruis verminderen bij de patiënten waardoor ze sneller genezen? Nele Wuytens en Veerle Lenaerts inspireren je graag op dit congres samen met een aantal Itémedical-partners in de Limburghal te Genk.

Meer informatie: ZORG.tech
Inschrijflink volgt nog

TOPICS in IC Congres
7 en 8 november 2023

 

Hoe krijg je meer rust rondom het bed van de patiënt? Dit is één van de vele vragen waar Arno Hoogland en Inge van Veldhoven je antwoord op kunnen geven tijdens het Topics in IC Congres. Zijn een stillere zorgomgeving, voorkoming van alarmmoeheid en inzicht in alarmdata belangrijke thema’s voor jou en je team? Noteer dan 7 en 8 november in je agenda: Topics in IC, Van der Valk Exclusief Hotel in Utrecht.

Meer informatie volgt nog
Inschrijflink volgt nog