Het team

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Het team

Onze experts

Het team van Itémedical bestaat uit gedreven experts met specialistische kennis en expertise op het snijvlak van ICT, Medische Techniek en kritische zorg. Onze experts zoeken en vinden samen met u de juiste en meest kwalitatieve oplossing voor uw uitdaging. 

Peter Hof

CEO
peter.hof@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Ik ben Peter Hof, sinds 2010 directeur/eigenaar van Itémedical en dagelijks bezig met de bedrijfsvoering van Itémedical. Ik heb een passie voor innovatieve medische software oplossingen waarmee zorgprofessionals nog betere zorg kunnen verlenen. Ik vind het belangrijk dat alle teamleden de ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en goed samenwerken; intern, met onze partners en onze klanten. Naast Itémedical staat mijn gezin centraal. Ik vind het heerlijk om samen te wandelen met de hond, ik ski graag en hou van koken en lekker eten.

Lees meer

Nele Wuytens

Business Development Director
nele.wuytens@itemedical.be
+32 16 79 54 21

Bij Itémedical kan ik al 10 jaar mijn enthousiasme kwijt in het ontwikkelen van nieuwe business en het warm houden van bestaande relaties in België. Ook marketing en MVO activiteiten behartig ik met veel passie. Ik ben bevlogen en creatief in het bedenken van oplossingen voor u. Verder ben ik een echt familie mens. Mijn persoonlijke quote: “Wacht veranderingen niet af, veroorzaak ze zelf!” 

Arno Hoogland

Adjunct Directeur
a.hoogland@itemedical.nl
+ 31 344 66 39 30

Ik ben nog vaak in het ziekenhuis te vinden en voel mij betrokken bij wat er gebeurt in de zorg. De relatie met u als klant is wat mij dagelijks drijft in mijn werk. Met ons Sales team kijken we graag met u naar de mogelijkheden om samen te werken. Ook ben en blijf ik uw aanspreekpunt zoals de afgelopen 20 jaar, voor MetaVision en MediScore en aanverwante zaken!

Inge van Veldhoven

Business Unit Manager
i.vanveldhoven@itemedical.nl
+ 31 344 66 39 30

Ik ben met name verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de kansen voor MediScore alarmoplossingen. Er zijn in de zorg heel veel ontwikkelingen op het gebied van alarmmanagement, waar ik met onze oplossingen een bijdrage aan wil leveren. Mijn hart ligt bij de zorg, zo ook bij mijn gezin. Ik hou van reizen, hockey, samenzijn met vrienden en lekker eten.

Lees meer

Nicolai Hooijkaas

Sales Engineer
n.hooijkaas@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Met mijn technische achtergrond help ik u op weg op het gebied van cardio diagnostiek en patiënt monitoring. Ik kom graag met u in gesprek om te bekijken hoe wij u verder kunnen helpen, met als doel u maximaal te ontlasten bij uw zorgtaken.

Margot Verdonk

Senior Account Manager New Business
m.verdonk@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Hallo, ik ben Margot Verdonk en bij Itémedical richt ik mij specifiek op alarmoplossingen in ziekenhuizen en andere zorgomgevingen. Oplossingen waarbij sneller op essentiële alarmen wordt gereageerd op een veilige en betrouwbare manier. Ik kom graag persoonlijk met u in contact om de mogelijkheden te bespreken! 

 

Veerle Lenaerts

Account Manager
veerle.lenaerts@itemedical.be
+32 16 79 54 21

Voor België ben ik aanspreekpunt voor vragen over de verbetering van de alarmsituatie in uw zorginstelling. Graag ga ik samen met u de uitdaging aan om een passende oplossing te vinden! Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en te bouwen aan een kwalitatieve samenwerking. Naast mijn werk, kan ik mij helemaal uitleven in het wielrennen. Ik coach een dameswielrenploeg en maak met hen wekelijks diverse ritten in Vlaanderen.

Lees meer

Angela Driesen

Sales & Marketing Support
a.driesen@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Belt u naar Itémedical, dan ben ik meestal de eerste met wie u contact heeft. Ik ondersteun het Sales team met het uitwerken van offertes, mailingen, Service Level Agreements (SLA’s) en verwerkersovereenkomsten. Ook zorg ik dat de website up-to-date is en dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen via LinkedIn. In mijn vrije tijd loop ik hard, speel tennis en wandel of fiets graag.

Emiel de Bruijn

Technical Lead/ Technical Application Specialist
e.debruijn@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Mijn naam is Emiel de Bruijn en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op technisch gebied. Projectvoorbereiding, software installaties, configuraties en/of het testen van koppelingen van medische apparaten naast het bed van de patiënt zijn hier voorbeelden van. Samen met mijn team kunt u voor technisch support bij ons terecht!                       

Pieter Baauw

Technical Application Specialist
p.baauw@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als allround technisch applicatie specialist verleen ik de afgelopen 18 jaar technisch support en verdiep mij in uw technische uitdagingen. Ik sta u graag telefonisch te woord of kijk remote mee om een passende oplossing te vinden. Mijn persoonlijke drijfveer? Ik duik graag in iedere technische uitdaging in relatie tot onze producten

Ivo Bokern

Technical Application Specialist
i.bokern@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Hallo, ik ben Ivo en hou mij bezig met het installeren van onze alarmoplossingen, voer software upgrades uit en verzorg het onderhoud van  Lantronix en Digi boxen. Ook ben ik nauw betrokken bij het implementeren van verschillende klinische oplossingen zoals MetaVision. Dit doe ik met veel plezier. 

Rick Lin

Teamleader Operations
r.lin@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat alle projecten in goede banen worden geleid. Ik heb veel overleg met klanten over de project planning, het voorbereiden van de installatie en implementatie. Ik kom uit het klinische werkveld en de complexiteit van de kritische zorgomgeving is mij niet onbekend. Ik vind het altijd weer een uitdaging en een mooi moment als we, tot ieders tevredenheid, “live” gaan met onze medische software oplossingen. 

Jan Heeremans

Clinical Application Specialist
j.heeremans@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Met mijn klinische achtergrond en bekendheid met het complexe werkveld van de Intensive Care, begrijp ik goed wat er speelt bij onze klanten. Voor support- en gebruikersvragen over MediScore,  MediScore Medical Device Data Gateway (MDDG) en cardiologie kunt u altijd bij mij terecht! Ook voor gebruikers trainingen kunt u bij mij aankloppen.

Johan Vogelaar

Clinical Application Specicalist
j.vogelaar@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Heeft u vragen over het gebruik van MetaVision? Dan krijgt u mij aan de lijn. Met mijn specialistische klinische kennis, opgedaan tijdens mijn werk op de OK en later als MetaVision applicatie beheerder, help ik u graag verder. Als gecertificeerd MetaVision trainer geef ik onder andere trainingen aan functioneel applicatie beheerders. Ook de organisatie van Webinars hoort hier bij. Vraag gerust naar de mogelijkheden! In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in om te fotograferen.

Regina Pietersen

Clinical Application Specialist
r.pietersen@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als Clinical Application Specialist bied ik graag support en met mijn klinische achtergrond kan ik mij goed inleven in de werksituatie. Ik ontwikkel mede e-learnings voor een optimaal gebruik van onder MediScore modules. Met veel enthousiasme verzorg ik ook verschillende trainingstrajecten voor MetaVision. Bij onze Itémedical Kennis Academy ben ik nauw betrokken waarbij intern kennis wordt gedeeld. Ben je nieuw bij Itémedical, dan maak ik je graag wegwijs in onze klinische oplossingen.

Dick den Ouden

Clinical Application Specialist
d.denouden@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Hoi, ik ben Dick den Ouden en verantwoordelijk voor de support en ondersteuning op het gebied van cardio diagnostiek en patiënt monitoring. Dit varieert van installaties, implementatie en gebruikerstrainingen van Sentinel, een cardiologie oplossing tot het geven van gebruikerstrainingen voor holter analyses of 24 uurs Ambulante Bloeddrukmeters. Met mijn werkervaring op de SEH, ben ik bekend met uw uitdagingen op klinisch gebied. Weten hoe u onze software nog optimaler kunt gebruiken? Ik kom graag bij u langs! Naast mijn werk ben ik betrokken bij de reddingsbrigade waar ik de jeugd train met zwemmend redden en EHBO lessen geef.

Lees meer

Mathias Van Driessche

Application Lead
mathias.vandriessche@itemedical.be
+32 16 79 54 21

In België ben ik uw eerste aanspreekpunt voor uw support vragen. Ik installeer de afgesproken software, zowel van MediScore als MetaVision in uw ICT-omgeving. Met mijn klinische achtergrond, weet ik goed wat er speelt in de medische werkomgeving. Voor een optimaal gebruik van de software, kunt u bij mij ook terecht voor gecertificeerde trainingen. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met het in orde zetten van mijn tuin. Hierbij komt mijn diploma van tuinaannemer goed van pas.

Martijn Haak

Service Engineer
m.haak@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als service engineer ben ik verantwoordelijk voor de technische kant van het Intesys Clinical Suite (ICS) systeem van Spacelabs Healthcare. Met ICS heb je altijd en overal toegang tot monitor gegevens. Daarnaast kom ik op locatie voor preventief onderhoud van de monitorenomgeving of remote voor het installeren en implementeren van Sentinel, een cardiologie oplossing van Spacelabs. Ook zorg ik voor een optimaal gebruik van onze Support Portal met nieuwe updates. Heeft u vragen? Ik help u graag op weg!

Elhadj Dahoua

Service Engineer
e.dahoua@itemedical.nl
+31 344 66 39 30 

Mijn naam is Elhadj Dahoua en ik zorg voor alle reparaties van Spacelabs Healthcare ambulante bloeddrukmeters en patiënt bewakingsmonitoren. Regelmatig ben ik in de ziekenhuizen te vinden voor preventief onderhoud van deze bloeddrukmeters en monitoren of de installatie daarvan. Voor onze Franstalige relaties in België verzorg ik verder de installatie van Sentinel, een Cardiologie Informatie Management Systeem. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken en klus ik regelmatig.

Michael ten Caat

Team Lead R&D
m.tencaat@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Samen met mijn Research & Development-team, ben ik volop bezig met productontwikkeling, onderzoek en kwaliteit, waaronder de certificering van medische software. Met de recente ontwikkeling van de MediScore Medical Device Data Gateway, hebben we een snellere respons gerealiseerd op kritische alarmen, door het veilig uitfilteren van irrelevante alarmen. Daarnaast bieden we graag oplossingen om de maximale waarde uit medische data te halen, op gebruikersvriendelijke wijze. Nieuwe uitdagingen op het gebied van alarmveiligheid, beslisondersteuning en data-analyses gaan we graag aan, waarbij patiëntveiligheid voorop blijft staan.

Sebastiaan Overdijk

Software Engineer
s.overdijk@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Mijn naam is Sebastiaan Overdijk en ik werk sinds 20 jaar bij Itémedical aan de ontwikkeling van MediScore. Ik ben betrokken en ken alle facetten bij de ontwikkeling van deze software oplossing. Uitdagingen zijn er voor mij genoeg, want MediScore is nog volop in ontwikkeling. Met de MediScore Medicatie Interactie Module (MIM) bieden wij een IIa gecertificeerd medisch device op het gebied van medicatieveiligheid. Doordat wij MediScore zelf ontwikkeld hebben, kunnen wij snel schakelen. Naast mijn werk bij Itémedical ben ik ook actief met scouting, koor en wandelen.

Koos Rommelse

Software Architect
k.rommelse@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

In mijn functie als Software Architect bedenk ik de structuur hoe medische software in elkaar zit. Binnen deze structuur gaan mijn Software Engineer collega’s aan de slag met de softwareontwikkeling. Dit wordt vervolgens getest door onze Software Testers die hiervoor protocollen schrijven en software programmeren. Een boeiend proces wat mij dagelijks motiveert en betrokken houdt! Daarnaast hou ik mij bezig met de ontwikkeling van koppelingen met medical devices zoals beademingsapparaten. Mijn motto? Ik ben een “Hardcore software engineer”.

Martijn van Duffelen

Programma-coördinator
m.vanduffelen@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als intern programma-coördinator ben ik de schakel tussen R&D, Sales en Operations op het gebied van onze MediScore alarmoplossingen. Ik onderhoud relaties met diverse partners en leveranciers en vraag protocollen op voor het laten testen van koppelingen van medische apparaten in onze software omgeving. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het houden van product demonstraties op locatie om u optimaal te informeren over de mogelijkheden. Naast mijn werk, ben ik zeer betrokken bij de hockey van Gouda en daarnaast een enorme liefhebber van de Formule 1.

Sandra Silva

Software Test Lead
s.silva@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als Software Test Lead hou ik mij binnen Itémedical bezig met het schrijven van testprotocollen om onze medische software te testen. Regelmatig test ik de ontwikkelde koppelingen met de medische apparaten die naast het bed van de patiënt staan, zoals bijvoorbeeld een pompenkoppeling. Bij het testen hiervan is nauwkeurigheid en precies te werk gaan van belang. In mijn vrije tijd lees ik graag. Puzzelen is ook een andere passie waarbij, net als in mijn functie, aandacht voor detail heel belangrijk is.

Pavel Čížek

Software Engineer
p.cizek@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

In mijn dagelijkse werk hou ik mij bezig met de ontwikkeling van medische software. Aan de ontwikkeling van MediScore Planbord heb ik mijn steentje mogen bijgedragen. Dit is een planningstool die ziekenhuis breed kan worden ingezet. Samen met mijn collega’s van R&D werk ik met plezier aan nieuwe mogelijkheden die de patiëntenzorg verbeteren.

Gioia Bassan

Software Test Engineer
g.bassan@itemedical.nl
+31 344 66 39 30 

Op basis van uitgebreide testprotocollen, test ik nieuwe toepassingen van onze medische software. Het schrijven van testprotocollen, het programmeren van software voor het uitvoeren van tests vindt stap voor stap plaats. Als ik iets opmerk, dan wordt dit aangepast en opnieuw getest. Het uiteindelijke doel is efficiënte software zodat de werkomgeving van de zorgmedewerker wordt geoptimaliseerd. Een boeiend proces die mij veel voldoening geeft. Naast mijn werk, volleybal ik graag.

Kevin Willemse

Software Engineer
k.willemse@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Hallo, ik ben Kevin. Binnen het R&D team ben ik mede ontwikkelaar van de medische software MediScore. Mijn uitdaging is om nieuwe tools te ontwikkelen die het gebruikersgemak vereenvoudigen en optimaliseren. Met de diverse modules die MediScore biedt, zijn er nog volop mogelijkheden voor doorontwikkeling. In mijn vrije tijd doe ik fanatiek aan weightlifting, gaming en ik ga graag met vrienden iets gezelligs doen.

Elena Pronk-Kamburova

Medical Data Scientist
e.kamburova@itemedical.nl
+31 344 66 39 30

Als Medical Data Scientist hou ik mij vooral bezig met de analyses van de medical devices, waaronder MediScore Medical Device Data Gateway (MDDG) en Medicatie Interactie Module (MIM), ten behoeve van post-market surveillance en clinical evaluations. Daaronder vallen onderzoeksgegevens, wetenschappelijke literatuur en operationele data. Ook maak ik deel uit van het Quality Team. Daarnaast hou ik me bezig met vraagstukken als hoe alarmveiligheid verbeterd kan worden en hoe alarmmoeheid objectief wordt gemeten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te fietsen, mee te doen met verschillende groepslessen in de sportschool en series te kijken.