Holter ECG Analyse

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Holter ECG Analyse

Holter ECG Analyse: snel, uitgebreid en betrouwbaar

Ervaar de slimme analysemogelijkheden voor een verhoogd klinisch inzicht in minder tijd. De nieuwste analyse applicatie van Spacelabs Healthcare analyseert razendsnel miljoenen hartslagen. Zo heeft u binnen 2 minuten een overzicht van de meest voorkomende events. Ook voor een 30-dagen opnameduur!

Een gedetailleerde analyse nodig van complexe delen van ECG opnames? U kiest zelf welke analyse functionaliteit voor u van belang is dankzij de modulaire opbouw.

Spacelabs is een pionier op het gebied van moderne aritmiediagnostiek en blijft gecertificeerde oplossingen bieden die u helpen. Al meer dan 50 jaar. Of het nu gaat om Pathfinder SL of Lifescreen Pro.  U beschikt altijd over betrouwbare resultaten voor optimale ondersteuning bij uw diagnose en patiëntbehandeling.

Vind uw oplossingen

Holter Monitoring

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

ABP Monitoring

Lees meer

Pathfinder SL: gedetailleerde analyse van holter ECG data

Pathfinder SL is een analyse applicatie van Sentinel en gecertificeerd als een Medical Device CE Klasse IIa. Pathfinder SL analyseert uiterst nauwkeurig ECG opnames van Spacelabs holters. Het ingebouwde algoritme gebruikt verschillende analyselagen om de aanwezigheid, duur en last van hartritmestoornissen nauwkeurig te detecteren en te kwantificeren. Met Sentinel en het gekoppelde Pathfinder SL beschikt u over een totaalpakket om uw volledige patiënt workflow en alle cardiologische data eenvoudig te beheren.

Uw Pathfinder SL-voordelen:

  • Tijdbesparing van 5 minuten per analyse
  • Dubbelscherm optie voor meer overzicht
  • Modulaire opbouw voor gedetailleerde analyses
  • Ondersteuning bij screening- en diagnostische besluitvorming

Lifescreen Pro: Quick scan voor analyse holter ECG data

Lifescreen Pro is de nieuwste analysetoepassing van Spacelabs en als Medical Device CE Klasse IIa gecertificeerd. Deze toepassing werkt als quick scan naast Pathfinder SL en is een Event Screening Systeem voor patiënten met vermoedelijke hartritmestoornissen. Lifescreen Pro maakt snelle analyses van de ECG opnames die zijn opgeslagen in Sentinel. Het analyseren van drie miljoen hartslagen of meer is mogelijk door de ingebouwde intelligente technologie.

De Lifescreen Pro levert snel resultaat met een overzicht van de meest voorkomende events. Interactieve tools helpen de uitgebreide en relevante analyse te verfijnen met slechts een paar klikken. Dit geeft u een beter inzicht in minder tijd zodat de patiënt sneller het zorgtraject kan voortzetten.

De Lifescreen Pro is geschikt voor eventscreening tot 30-dagen opnameduur en kan complexere delen van ECG opnames doorsturen naar Pathfinder SL voor meer gedetailleerd onderzoek. Dit kan de diagnose versnellen waardoor een tweede opname soms niet nodig is.

Uw Lifescreen Pro-voordelen:

  • Besparing analysetijd, binnen twee minuten resultaat
  • Event screening van 30-dagen opnameduur
  • Analysedashboard van belangrijke events
  • Werkt met Pathfinder SL voor uitgebreide analyse

Ontdek meer over Lifescreen Pro als quick scan

Behoefte aan meer informatie of een demo van Pathfinder SL of Lifescreen Pro?