Holter Monitoring

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Holter Monitoring

De volgende generatie holters brengt nieuwe voordelen

Ontdek de slimme opnamemogelijkheden voor een versneld werkproces en beter klinisch inzicht. Met een formaat kleiner dan een creditcard voor meer draagcomfort voor uw patiënt is de allernieuwste holter recorder van Spacelabs Healthcare revolutionair. Zo breekt een nieuw tijdperk aan op het gebied van hartritmestoornisdiagnostiek! 

Met meer dan 50 jaar ervaring is Spacelabs Healthcare de pionier op het gebied van cardiologie diagnostiek en monitoring. Zo bewaakte  Spacelabs de vitale waarden van de eerste NASA-astronauten bij hun spannende reis naar de maan. Deze innovatieve technologie bleef niet alleen beschikbaar voor de ruimtevaart en zo is Spacelabs Healthcare geboren.

Net als de NASA kunt u vertrouwen op de geavanceerde technologische ontwikkelingen. Of het nu gaat om de Eclipse Pro of de binnenkort verwachte Eclipse Mini. U beschikt altijd over betrouwbare resultaten die optimale ondersteuning biedt bij uw diagnose en patiëntbehandeling.

Daarnaast zijn de Spacelabs holters als medisch hulpmiddel CE Klasse IIa gecertificeerd. Hiermee is de veiligheid en kwaliteit ook gewaarborgd.

Lees meer

Vind uw oplossingen

Holter Analyse

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

ABP Monitoring

Lees meer

De nieuwe Eclipse Pro: veelzijdige ECG holter recorder

Wat is er zo uniek? Met zijn 12 afleidingen ECG opname voor drie dagen kunt u heel specifiek zoeken naar vermoedelijke hartritmestoornissen in een bepaald gebied. Door de uitgebreide opnamemogelijkheden verkrijgt u eenvoudig hoogwaardige kwaliteitsopnames bij uw patiënten.

Door de alles-in-één toepassingsfunctie heeft u enkel de Eclipse Pro nodig voor al uw onderzoeken. Zo stelt u sneller de juiste diagnose.

De Eclipse Pro is snel en gemakkelijk te plaatsen bij uw patiënt. Zo ziet u direct op het display of het ECG signaal goed is. Een oplaadtijd van minder dan 60 seconden verkort de doorlooptijd van uw patiënten. Ook voor een 2-daagse opname!

Verder biedt de Eclipse Pro standaard 1-daagse, 2-daagse en zelfs een 14-daagse opnamemogelijkheid met 3 afleidingen. De nieuwe holter heeft daarnaast diverse kabelaansluitingen, een nieuwe patch-optie en is als medisch hulpmiddel CE Klasse IIa gecertificeerd.

Uw Eclipse Pro-voordelen:

 • Tot 14-daagse opnameduur van drie afleidingen
 • Breder onderzoek door 12 afleidingen ECG opname voor drie dagen
 • Direct controle op display of holter ECG signaal goed is
 • Eenvoudige download via USB-aansluiting
 • Snelle doorlooptijd
 • Eventknop voor opnames
 • Compact formaat en douchebestendig
 • Quick scan met Lifescreen Pro voor een 30-daagse opname

Eclipse Mini: meer dan een eventrecorder alleen

De Eclipse Mini is een continue holter recorder en als medisch hulpmiddel CE Klasse IIa gecertificeerd. Allround, licht van gewicht met een formaat kleiner dan een creditcard en biedt daardoor meer draagcomfort voor uw patiënt. De ingebouwde batterij in de patch maakt het uw patiënt nog gemakkelijker om de recorder snel aan te sluiten en wekenlang te dragen. U kunt er zelfs mee onder de douche. De Eclipse Mini is zo gemakkelijk dat de patiënt dit zelf kan plaatsen.

Ready-to-go?

De Eclipse Mini controleert automatisch of de kwaliteit van alle ECG afleidingen goed is en of er geen signaalstoringen zijn. Het kleuren LCD scherm geeft aan als er iets niet in orde is. Hierdoor heeft u en uw patiënt direct de bevestiging dat de recorder goed is aangesloten. Zo voorkom je dataverlies en verhoog je de veiligheid van het gebruik.

De Eclipse Mini heeft een continue ECG opname tot 30 dagen voor alle events en hartslagen. Koppel de Eclipse Mini aan het Lifescreen Pro-eventscreeningssysteem en ontvang binnen enkele minuten een analyse van miljoenen hartslagen van een 30-daagse opname. Dit helpt u bij een snelle beoordeling.

Deze allround event recorder is voorzien van hoogwaardige, flexibele opnamemogelijkheden en biedt u meer diagnostische data met drie afleidingen.

Uw Eclipse Mini-voordelen:

 • Mini formaat: kleiner dan een creditcard
 • Geen losse kabels voor meer draagcomfort
 • Superlicht: 10 gram
 • Gebruiksgemak door ingebouwde batterij in patch
 • Eventknop voor opnames
 • Kleuren LCD-scherm voor bevestiging juiste aansluiting
 • Tot 30 dagen continue ECG opname en quick scan met Lifescreen Pro
 • Quick scan met Lifescreen Pro voor een 30-daagse opname

Maak het uw patiënten makkelijk met de smartphone-app

Naast een eventknop werken de Eclipse Pro en Eclipse Mini met een optionele smartphone-app. De smartphone-app maakt het gemakkelijk voor uw patiënten om dagboekactiviteiten en klachten zoals bijvoorbeeld hartkloppingen, vast te leggen en op te nemen. Dankzij de Bluetoothverbinding kan de recorder de tekst van de activiteit en de klacht direct in de opname opnemen. Hierdoor hoeft u niet meer de events uit een papieren dagboek te lezen en handmatig in te voeren. Dit bespaart veel tijd voor de holterlaboranten en voorkomt overnamefouten.

Ontdek meer over de Eclipse Pro en Eclipse Mini

Behoefte aan informatie of een demonstratie van de nieuwe holters?