Holter Monitoring

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Holter Monitoring

De volgende generatie holters brengt nieuwe voordelen

Ontdek de slimme opnamemogelijkheden voor een versneld werkproces en beter klinisch inzicht. Met een formaat kleiner dan een creditcard voor meer draagcomfort voor uw patiënt is de allernieuwste recorder van Spacelabs Healthcare revolutionair. Zo breekt een nieuw tijdperk aan op het gebied van hartritmestoornisdiagnostiek! 

Met meer dan 50 jaar ervaring is Spacelabs Healthcare de pionier op het gebied van cardiologie diagnostiek en monitoring. Zo bewaakte  Spacelabs de vitale waarden van de eerste NASA-astronauten bij hun spannende reis naar de maan. Deze innovatieve technologie bleef niet alleen beschikbaar voor de ruimtevaart en zo is Spacelabs Healthcare geboren. Net als de NASA kunt u vertrouwen op de geavanceerde technologische ontwikkelingen. Of het nu gaat om de Eclipse Pro of de binnenkort verwachte Eclipse Mini. U beschikt altijd over betrouwbare resultaten die optimale ondersteuning biedt bij uw diagnose en patiëntbehandeling.

Lees meer

Vind uw oplossingen

Holter Analyse

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

ABP Monitoring

Lees meer

De nieuwe Eclipse Pro: veelzijdige ECG holter recorder

Wat is er zo uniek? Met zijn 12 afleidingen ECG opname voor drie dagen kunt u heel specifiek zoeken naar vermoedelijke hartritmestoornissen in een bepaald gebied. Door de uitgebreide opnamemogelijkheden verkrijgt u eenvoudig hoogwaardige kwaliteitsopnames bij uw patiënten.

Door de alles-in-één toepassingsfunctie heeft u enkel de Eclipse Pro nodig voor al uw onderzoeken. Zo stelt u sneller de juiste diagnose.

De Eclipse Pro is snel en gemakkelijk te plaatsen bij uw patiënt. Zo ziet u direct op het display of het ECG signaal goed is. Een oplaadtijd van minder dan 60 seconden verkort de doorlooptijd van uw patiënten. Ook voor een 2-daagse opname!

Verder biedt de Eclipse Pro standaard 1-daagse, 2-daagse en zelfs een 14-daagse opnamemogelijkheid met 3 afleidingen. De nieuwe holter heeft daarnaast diverse kabelaansluitingen en een nieuwe patch-optie.

Uw Eclipse Pro-voordelen:

  • Tot 14-daagse opnameduur van drie afleidingen
  • Breder onderzoek door 12 afleidingen ECG opname voor drie dagen
  • Direct controle op display of holter ECG signaal goed is
  • Eenvoudige download via USB-aansluiting
  • Snelle doorlooptijd
  • Eventknop voor opnames
  • Compact formaat en douchebestendig
  • Quick scan met LifeScreen Pro voor een 30-daagse opname
Meer ontdekken over de Eclipse Pro? Vul uw gegevens in en download de brochure!

Behoefte aan informatie of een demonstratie van de nieuwe Eclipse Pro?