Itémedical-festival

Coaching en begeleiding Gebruiksvriendelijke systemen Dichtbij de zorg

Home Itémedical-festival: 21 juni 2022

Itémedical-festival: sfeerimpressie

Wat fijn om elkaar weer te zien en te spreken op het afgelopen Itémedical-festival! Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde dag: enthousiaste ‘festivalgangers’, inspirerende sprekers, gevarieerde workshops, prachtig weer, mooie setting en een energiek voorzittersduo.

Aan al onze relaties, partners en sprekers: bedankt voor jullie komst.

Bekijk de aftermovie en foto’s voor een sfeerimpressie van deze dag.

Terugblik op het Itémedical-festival

Op 21 juni 2022 vond het Itémedical-festival plaats op Kasteel Maurick in Vught. Hiervoor waren zorgverleners, artsen en afdelingsmanagers uit de kritische zorg, applicatiebeheerders, ICT-ers, medisch technici, klinisch fysici en holter analisten uitgenodigd. Het was een dag voor kennisdeling, inspiratie, netwerken en plezier voor al onze relaties binnen de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen.

Experts en gastsprekers deelden hun kennis, ervaring en visie tijdens lezingen. Over onderwerpen als ‘Closedloop alarmafhandeling: de toekomst van MAS’, ‘Leren van alarmen’ en ‘Health(care) meets Retail’ door Lucien Engelen . In de line-up kon je verschillende workshops volgen over MetaVision integratie in het EPD, Alarmdata analyse voor een stillere afdeling, Sepsis detectie via AI of innovatieve ontwikkelingen bij cardiodiagnostiek. Daarnaast zorgden duo voorzitters Rob en Emiel voor de nodige afwisseling met humor, illusie en vooral ‘verwondering’.

We kijken terug op een mooie en inspirerende dag.