Itémedical-festival

Coaching en begeleiding Gebruiksvriendelijke systemen Dichtbij de zorg

Home Itémedical-festival: 21 juni 2022

Itémedical-festival: kom jij ook?

Benieuwd hoe een festival voor verpleegkundigen, afdelingsmanagers, artsen uit de kritische zorg, klinisch fysici, medisch technici, applicatiebeheerders, ICT-ers en holter analisten eruitziet?

Kom dan naar Kasteel Maurick in Vught op dinsdag 21 juni 2022 (09:00 -16:30 uur)! Op deze dag start het eerste Itémedical-festival voor al onze relaties binnen de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Bekijk hier het programma in pdf

Klaar voor het festivalseizoen?

Eén van onze gastsprekers is bekend: Lucien Engelen. Als strateeg op het gebied van zorginnovatie schetst hij je een prikkelende en praktische toekomstvisie: ‘Health(care) meets Retail’. Hoe innovatief zijn nieuwe mogelijkheden om de juiste zorg bij de juiste patiënt te krijgen? Ervaar zelf wat Lucien te vertellen heeft en schrijf je in!

Een dag voor kennisdeling, inspiratie, netwerken en plezier

Op het vakgebied waar jij actief bent, delen experts en gastsprekers hun kennis, ervaring en visie tijdens lezingen en workshops. Over onderwerpen als ‘Kan goede zorg ook duurzaam zijn’ en ‘Leren van medische alarmen’. In de line-up staan verder 8 verschillende workshops die je kunt volgen over MetaVision integratie in het EPD of innovatieve ontwikkelingen bij cardiodiagnostiek.

Naast kennisdeling en inspiratie, zorgt het voorzittersduo van deze dag, Rob en Emiel, voor de nodige afwisseling, entertainment en fun. En natuurlijk is er ‘tijd voor een goed gesprek’. Ontmoet en praat bij met je vakgenoten en maak kennis met ons Itémedical-team. Dit alles in een sfeervolle festival-setting met foodtrucks en live muziek.

Kom jij ook? Meld je hieronder aan!

Lees meer

Itémedical-festival: 21 juni 2022

Ja, ik meld mij aan

Naam*
Toestemming*

Itémedical-festival: 21 juni 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bekijk onze teaser: Save the date