MediScore Analytics

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home MediScore Analytics

MediScore Analytics

Analytics is een door Itémedical zelf ontwikkelde module van MediScore en gericht op het oplossen van uw uitdagingen rondom rapportage.  Op afdelingsniveau wordt u voorzien van alle benodigde managementinformatie.

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

Uw MediScore Analytics-voordelen

  • Web-based, voor iedere gebruiker op elke locatie beschikbaar
  • Gebruiksvriendelijke queries voor en door ziekenhuis personeel
  • Real-time alarmrapportage gegevens 
  • Objectieve en efficiënte besluitvorming

Gebruiksvriendelijke query’s

Met vooraf gedefinieerde query’s kan iedere zorgmedewerker van de afdeling eenvoudig en makkelijk rapportages maken. Analytics is logisch opgebouwd en werkt intuïtief. Dit maakt het zelf maken van query’s en het ontwerpen van dashboards makkelijker en dit bespaart tijd. Door het laagdrempelig rapportages maken, wordt het makkelijker om problemen, rond zorgzwaarte, maar ook op alarmgebied, sneller inzichtelijk te maken. Uw afdeling kan daardoor sneller de juiste beslissingen nemen, veilig en efficiënt. 

Real-time rapportage: beslis op basis van duidelijke analyse

Met MediScore Analytics krijgt u een duidelijk realtime-beeld van uw beleidsaanpak, gekoppeld aan een evolutie op basis van de opgebouwde historische data. Rapportages worden gebundeld in dashboards die elke minuut worden ververst. Met een muisklik genereert u uit al die gegevens bijvoorbeeld duidelijke rapporten over:

  • zorgzwaarte
  • klinische data
  • het aantal alarmen en type alarmen
  • het aantal alarmen van bepaalde type apparaten

MediScore Analytics: objectieve analyse

De materie rondom medische alarmen is complex. Met MediScore Analytics krijgt u het noodzakelijke inzicht om structureel en continue het alarmbeleid en de device settings te verbeteren en het aantal alarmen veilig te reduceren. Analyseer objectieve data als alarmduur en alarmcondities met deze rapportage tool. Uw uitdagingen rondom alarmrapportage op afdelingsniveau, zijn ons uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van MediScore Analytics. 

Meer weten over deze informatie- en rapportage tool?