MetaVision, een geavanceerd PDMS

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home MetaVision, een geavanceerd PDMS

MetaVision, een geavanceerd PDMS

Met MetaVision ontwikkelde iMDsoft hét best of breed Patiënt Data Management Systeem (PDMS) voor uw Intensive Care, operatiecomplex en andere hoog complexe afdelingen in uw ziekenhuis. Maar is zo’n PDMS zoveel waardevoller dan een ziekenhuisbreed Elektronisch Patiënten Dossier? De kans is groot dat experts in uw IC- en OK-afdeling anders registreren dan in de rest van uw ziekenhuis. En dat ze andere ICT-behoeften hebben of andere werkprocessen volgen. Dán heeft een PDMS echt wel heel grote voordelen. 

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

Werk sneller door decentraal applicatiebeheer

Een ziekenhuisbreed ‘Elektronisch Patiënten Dossier’ staat of valt bij een centraal applicatiebeheer. Want alle processen moeten in heel het ziekenhuis op dezelfde manier verlopen. Anders gaat de eenheid verloren. Maar … MetaVision maakt een decentraal applicatiebeheer mogelijk. Daardoor kan u sneller handelen — zonder extra change requests of wachtlijsten. Elke aanpassing die u maakt, sluit direct aan bij de behoefte van de eindgebruikers. Voor uw IC en OK is decentraal applicatiebeheer veel efficiënter.

Integratie binnen het ziekenhuis

Elke afdeling heeft wel een specifiek systeem als ondersteuning van unieke processen. De uitdaging bestaat erin om al die systemen in een geheel bij elkaar te brengen. Er bestaan wel manieren om die informatie te koppelen of te exporteren. Maar het beheer ervan veroorzaakt extra werk en … kosten. Tenzij u voor MetaVision kiest. Want dat sluit naadloos aan op de werkprocessen van al uw afdelingen. En dankzij de verschillende koppelingen brengt u alle data automatisch samen in een groot geheel.

MetaVision: heldere analyses en rapporten

Met MediScore Analytics van Itémedical analyseert u de data die MetaVision in alle ziekenhuizen verzamelt. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface vindt u alle relevante informatie meteen. Daarvan genereert u in MediScore Analytics duidelijke grafieken — ook als u geen kennis hebt van query’s of tabellen. Toon die grafieken in eigen beheer op de dashboards van uw afdeling. Zo maximaliseert u de betrokkenheid bij heel uw team. Met MediScore Analytics van Itémedical komt u vlot en zelfstandig bij úw data.

Ontdek meer gegarandeerde voordelen van MetaVision als PDMS

Vul onderstaand formulier in en download de WhitePaper van iMDsoft. 

 

Veel meer mogelijkheden dankzij MetaVision

De zorg ontwikkelt snel, razend snel. Voorzie uw IC en OK daarom van een PDMS dat het hoge tempo bijhoudt. MetaVision is een gespecialiseerd PDMS met de juiste EPD-integratie waarmee verpleegkundigen en artsen optimaal samenwerken. Dat vergroot de kwaliteit én de efficiëntie. MetaVision is flexibel genoeg om zich in de snel veranderende (zorg)wereld meteen aan te passen. Zo blijft het voldoen aan uw strengste eisen en verwachtingen.

Maximaal voordeel halen uit een PDMS?