Nieuwe kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis heeft de primeur!

Nieuwe kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis heeft de primeur!


 

De nieuwe kinderafdeling heeft de primeur. De primeur om te starten met de nieuwe alarmoplossing van CLB en Itémedical. De ingebruik name van de nieuwe kinderafdeling en de couveusesuites waren het startsein om live te gaan met deze zorgoplossing. De zorgoplossing filtert, vertraagt, verrijkt en differentieert meer dan 90% van de medische alarmen. Hierdoor blijven alleen kritisch relevante alarmen over die op een veilige en betrouwbare manier worden afgeleverd op de mobiele device van de zorgproffesional. Dit leidt tot een snellere response en afhandeling van een kritisch alarm en vermindert alarmmoeheid. 
 
De MediScore MDDG (Medical Device Data Gateway) is een merkonafhankelijke software van Itémedical. Dit zorgt voor de betrouwbare verwerking van near real-time informatie die vanaf medische bedzijdige apparaten naar de zorgverleners gaat. De informatie gaat in het MOS+ (Medisch Oproep Systeem) van CLB.

De MediScore MDDG is volgens EU medische richtlijn 93/42EEC CE gecertificeerd medical device klasse IIb. In combinatie met het MOS+ van CLB, krijgt de zorgprofessional alleen die alarmen te zien, die relevant zijn. Meer informatie over de MDDG van Itémedical is te vinden op http://www.itemedical.nl/nl/themas/itemedical-alarmmanagement
 
Itémedical en CLB bedanken het IJsselland Ziekenhuis voor de samenwerking in dit traject. En ook voor het vertrouwen om als eerste deze zorgoplossing, in de complexe kritische zorgomgeving, in te mogen zetten. 
 
Ga terug ›

Nieuws

MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Familie contact met Covid-19 patiënten
07-04-2020

Familie contact met Covid-19 patiënten

Lees verder
Meer nieuws ›