MediScore 10 in het ADRZ

MediScore 10 in het ADRZ

Remco van den Akker, ICU verpleegkundige en functioneel applicatie beheerder van MediScore binnen het Admiraal de Ruyter ziekenhuis, had het genoegen om als allereerste MediScore 10 geïnstalleerd te hebben op de test omgeving. 

De IC van het ADRZ maakt al sinds de introductie van MediScore gebruik van het afdelingsinformatie management systeem. “Dat doen we vooral om de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken en te verbeteren” aldus Remco van den Akker. “Het is daarom wel heel toepasselijk dat wij nu als eerste gestart zijn met MediScore 10”.

Analytics
Naast MediScore 10 is ook analytics geïnstalleerd, welke de huidige analyse manager vervangt. “Analytics biedt nog meer mogelijkheden om data te onderzoeken zonder statistische fouten te maken, de module is dusdanig anders dat een scholing van een halve dag zeer de moeite waard is.” Naast een korte theoretische inleiding is er ook veel mogelijkheid om met de nieuwe module te oefenen onder deskundige begeleiding aldus de deelnemers van de training.

Productie omgeving
Hoewel de nieuwe versie nu nog alleen in de test omgeving staat, hoopt het ADRZ snel te kunnen starten in de productie omgeving. “Dankzij een strakke planning, is er door veel medewerkers van Itémedical en het ADRZ een zeer geslaagde implementatie tot stand gekomen” Aldus een tevreden Remco van den Akker.

Wilt u ook MediScore 10?
Itémedical werkt er hard aan om alle ziekenhuizen de mogelijkheid te geven om over te gaan op MediScore 10.
Aanstaande donderdag 21 april zijn wij aanwezig op het LHIC-congres te Ede en kunnen alle bezoekers een kijkje komen nemen op onze stand voor MediScore 10.

Ga terug ›

Nieuws

MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Familie contact met Covid-19 patiënten
07-04-2020

Familie contact met Covid-19 patiënten

Lees verder
Meer nieuws ›