Cliniques universitaires Saint-Luc kiest voor Itémedical

Cliniques universitaires Saint-Luc kiest voor Itémedical

Cliniques universitaires Saint-Luc kiest voor Itémedical als implementatie partner.

Doel hierbij is het volledige ziekenhuis op termijn te voorzien van de spraakherkenningsoplossing van Nuance Communications en een verdere integratie met het Epic EPD.
Dragon Medical Direct is dé spraakherkenningsoplossing van Nuance Communications voor complexe ziekenhuisomgevingen. Bij het Saint-Luc starten de afdelingen Radiologie en Nucleaire geneeskunde met deze software. Nuance Communications is voor Epic de partner op het gebied van spraakherkenning. Door vergaande integratie in het Epic EPD, wordt een enorme efficiëntie slag gemaakt in gebruiksgemak en in de registratiekwaliteit binnen het Epic EPD.

Saint-Luc kiest ook voor Itémedical als partner vanwege de ervaring met complexe ziekenhuisomgevingen en de stabiele robuuste support die Itémedical als organisatie biedt. Een support gericht op een lange termijn samenwerking. 

 
Les Cliniques universitaires Saint-Luc choisissent Itémedical comme partenaire d’exécution.

L’objectif est de fournir l’hôpital entier avec la solution de reconnaissance vocale de Nuance Communications et de l’intégrer cette solution avec le système EPD Epic. Dragon Medical Direct est la solution de reconnaissance vocale de Nuance Communications pour les environnements hospitaliers complexes. À Saint-Luc, les départements de radiologie et de médecine nucléaire commencent à utiliser ce logiciel. Nuance Communications est pour Epic le partenaire de reconnaissance vocale. Grâce à une intégration poussée dans l’EPD Epic, on gagne d’efficacité considerable en termes de facilité d’utilisation et de qualité d’enregistrement dans l’EPD Epic. 
 
Saint-Luc a également choisi Itémedical comme partenaire en raison de son experience dans les environnements hopitaliers complexes et du support stable et robuste offert par Itémedical. Un support axé sur une coopération à long terme.  
 
 

 

 

 

Ga terug ›

Nieuws

MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Familie contact met Covid-19 patiënten
07-04-2020

Familie contact met Covid-19 patiënten

Lees verder
Meer nieuws ›