Itémedical op het VHIG congres

Itémedical op het VHIG congres

Dinsdag 12 en woensdag 13 april vond het jaarlijkse VHIG congres plaats. Dit is hét congres voor microbiologen en infectie preventie deskundigen.

Itémedical was hier ook aanwezig en heeft veel bezoekers kunnen informeren over de mogelijkheden voor ip-deskundigen met ICnet.

ICnet is het informatiesysteem voor deskundigen infectie preventie en het antibiotica team. Van primair belang voor het voorkomen van infecties is het kunnen monitoren van micro-organismen in de organisatie. Veelal ontbreekt het aan een informatie systeem waarin u alle benodigde gegevens voor een goede monitoring van infecties in 1 applicatie heeft. ICNet is voor dit doel ontworpen. Geïntegreerd met het ZIS, lab systeem (microbiologie en KCL), EPD/PDMS en het apotheek systeem levert ICNet volledig inzicht in de voor u relevante gegevens.

Het doel van ICNet is om een significante reductie te realiseren van voorkombare ziekenhuis infecties. ICNet geeft een tal van signalering en alarmerings functies welke helpen de juiste acties op het juiste moment in te zetten.

Voor alle microbiologen en  ip-deskundigen die op het congres bij ons langs geweest zijn of voor anderen die nog meer informatie willen, willen wij u attenderen op de mogelijkheid om een demo aan te vragen. Itémedical komt graag een keer bij u langs om te laten zien wat de mogelijkheden zijn met ICnet.  

Wij willen de organisatie van het VHIG congres bedanken voor het organisatie en komen volgend jaar graag terug.

Ga terug ›

Nieuws

MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Familie contact met Covid-19 patiënten
07-04-2020

Familie contact met Covid-19 patiënten

Lees verder
Meer nieuws ›