Itémedical ISO gecertificeerd

Itémedical ISO gecertificeerd

Met haar 10- jarig bestaan heeft Itémedical besloten te gaan voor de ISO certificering voor 9001:2008 én  13485:2003.

In een markt die steeds in ontwikkeling is willen we zichtbaar en meetbaar werken aan kwaliteit. Het is de intrinsieke wens van de medewerkers van Itémedical om kwaliteit te leveren. Daarom zijn we vorig jaar aan de slag gegaan met ons kwaliteitsmanagement systeem om onze kwaliteit van werken inzichtelijk te maken en waar het kan, te verbeteren. Na een aantal interne acties hebben we ons begin dit jaar laten beoordelen door de DEKRA. We zijn er trots op dat we de DEKRA  audits zeer succesvol hebben doorlopen.

Kwaliteit én klanttevredenheid

ISO 13485:2003 is een unieke certificering. Het specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem voor een organisatie die moet kunnen aantonen dat zij in staat is medische hulpmiddelen en daarmee samenhangende diensten te leveren die op consistente wijze voldoen aan de eisen van klanten en aan wettelijke voorschriften die van toepassing zijn op medische hulpmiddelen en daarmee samenhangende diensten. En Itémedical voldoet daaraan!

De ISO 9001:2008 certificering betekent dat we een goed functionerend kwaliteitsmanagement systeem hebben. Concreet betekent dit voor ons dat we onze laagdrempelige, en persoonlijke manier van werken kunnen handhaven, en dat we daarin door ons kwaliteitssysteem worden ondersteund. 

Kwaliteit in ontwikkeling

Ook hebben we veel energie gestoken in de wijze waarop wij software ontwikkelen. Wij hopen natuurlijk dat wij u op korte termijn en op positieve wijze kunnen verrassen met nieuwe kwalitatief goede en innovatieve MediScore producten.

Ga terug ›

Nieuws

MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Familie contact met Covid-19 patiënten
07-04-2020

Familie contact met Covid-19 patiënten

Lees verder
Meer nieuws ›