Succesvolle Spacelabs Healthcare Sentinel installaties in 2017

Succesvolle Spacelabs Healthcare Sentinel installaties in 2017

Het afgelopen jaar hebben wij in verschillende ziekenhuizen het programma Sentinel geïnstalleerd

Sentinel is het cardiologie data management systeem van Spacelabs Healthcare. Afgelopen jaar is tevens Sentinel 10 op de nederlandse markt gekomen. Deze versie van Sentinel is webbased en uniek in Nederland. Binnen Sentinel worden de 24 uurs bloeddrukmeters en de holters geconfigureerd en gedownload. Ook de documentatie en het onderzoeksrapport kunnen worden toegevoegd aan het systeem, via HL7 en DICOM kunnen deze documenten ook zichtbaar worden binnen het EPD.

Onder andere in het Reinier de Graaf Ziekenhuis, het Westfries Gasthuis, VUMC en het Medisch Spectrum Twente hebben in 2017 de Sentinel software geïmplementeerd om de Spacelabs Healthcare 24 uurs bloeddrukmeters in en uit te lezen.

Het RadboudUMC, Rijnstate Ziekenhuis en St. Anna ziekenhuis maken sinds 2017 gebruik van het holter systeem van Spacelabs Healthcare. Deze implementatie gaf een efficiëntieslag binnen hun workflow met behulp van Pathfinder SL en Sentinel software.

Met de installatie van de Sentinel software wordt er een digitaliseringslag gemaakt binnen de cardiologie in Nederland. Itémedical is zeer vereerd om hier onderdeel van uit te mogen maken en hopen deze trend in 2018 door te zetten.

Ga terug ›

Nieuws

Medische alarmoplossing:
05-06-2020

Medische alarmoplossing:

Lees verder
MetaVision
20-05-2020

MetaVision

Lees verder
Maak kennis met onze nieuwe collega!
08-05-2020

Maak kennis met onze nieuwe collega!

Lees verder
Meer nieuws ›