Partners

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Partners

Partners en Itémedical 

Itémedical werkt intensief samen met een aantal partners. Partners waarmee we u optimaal ondersteunen met state-of-the art klinische oplossingen zodat u de beste zorg kunt bieden aan uw patiënten.

iMDsoft is de leverancier van MetaVision, een compleet en geavanceerd Patiënt Data Management Systeem (PDMS) speciaal ontwikkeld voor de kritische zorgomgeving.

Spacelabs Healthcare is de leverancier van Cardiologie Diagnostiek en Patiënt Monitoring.

CLB Integrated Solutions is leverancier van het Unicontrol2 Medisch Oproep Systeem (MOS) waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

Nuance is de leverancier van Dragon Medical One, spraakherkenningssoftware welke integreerbaar is met het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en als cloudoplossing wordt ingezet.

Lantronix levert terminal servers waarmee medische apparaten naast het bed van de patiënt worden gekoppeld met de ICT omgeving.

Digi levert terminal servers waarmee medische apparaten naast het bed van de patiënt worden gekoppeld met de ICT omgeving.

Nissha is de leverancier van CLARAVUE ECG elektroden sets (voorheen IP) die gebruikt worden voor ECG bewaking.

Zetacom is een integrator van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgmedewerker.

IQ Messenger is de leverancier van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

25-8 is een leverancier van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen zichtbaar worden op een mobiele device van de zorgmedewerker.

Datamed is de leverancier van interfaces tussen ECG devices en ECG management/ opslagsystemen die normaal niet compatibel met elkaar zijn en vertaalt deze naar EPD leesbaar formaat.

VZI, de Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici, bevordert de contacten tussen leden en het vergroten en verdiepen van hun kennis. Itémedical is gast lid van het VZI. 

MT Integraal, is het online magazine voor medische technologie. Itémedical is partner van MT Integraal.

VVZ, de Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisinstrumentatie-
technici, richt zich op het veilig gebruik van medische apparaten door het aanbieden van opleidingen. Itémedical is steunend lid van de VVZ.