Proces voor alarmmanagement

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Proces alarmmanagement

Optimaal alarmmanagement

Bij Itémedical staan we klaar om het proces van alarmmanagement optimaal in te richten op uw ziekenhuisafdeling. Ons professionele team bestaat uit specialisten die dichtbij de zorg staan, en zo precies weten waar u behoefte aan heeft op de afdeling. Naast het ontwikkelen van software onder ISO13485:2016, zorgen wij ook voor de juiste training zodat de systemen op optimale wijze benut worden. Waar mogen we u mee helpen?

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een vast proces voor alarmmanagement?

Door een goed proces in te richten voor alarmmanagement op de afdeling, reduceert u het aantal klinisch irrelevante alarmen. Om dit proces optimaal in te richten, ontwikkelden wij het alarmmanagementsysteem MediScore Medical Device Data Gateway. Dit is een leveranciersonafhankelijke software die medische apparatuur van alle leveranciers kan koppelen aan de SQL-database van het ziekenhuis. Door middel van Message-filtering en intentional delays wordt via MediScore Medical Device Data Gateway (MDDG) wordt tot wel 89% van de klinische irrelevante alarmen gefilterd. De invoering van MediScore Medical Device Data Gateway leidt tot een rustigere omgeving voor de patiënten, minder werkdruk en een vermindering van de alarmmoeheid bij de zorgprofessionals.

We komen graag bij u langs

Wilt u weten hoe u alarmmanagement en de bijbehorende processen op een correcte manier inricht op uw afdeling of in uw ziekenhuis? Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Hierbij bekijken we wat de wensen van de zorgprofessionals zijn en bieden we een totaaloplossing aan. Plan een afspraak in.