Dim3 en Itémedical bundelen hun krachten voor de optimalisatie klinische voedingszorg voor ICU-patiënten

MetaVision van iMDsoft, is een geavanceerd Patiënt Data Management Systeem (PDMS) voor de kritische zorgomgeving dat wereldwijd door meer dan 300 ziekenhuizen wordt gebruikt. 

Nutrow, ontwikkeld door Dim3, is de eerste complete klinische management software-oplossing die alle voeding gerelateerde klinische gegevens verzamelt en de medische voedingszorg voor ICU-patiënten optimaliseert en ondersteunt tijdens het gehele patiënttraject.

Itémedical en Dim3 werkten nauw samen om de “cockpit view” die MetaVision biedt, te combineren met de medische voedingsexpertise van Nutrow. Het resultaat: een naadloze integratie die ICU-patiënten een gespecialiseerde voedingsondersteuning biedt. 

Uw voordelen:

  • Maximalisatie van opvolging voedingstherapie voor ICU-patiënten: dit draagt bij aan een positief herstel
  • Tijdsbesparing: Bekijk de aangeleverde data real-time, verminder handmatige invoer en fouten, gecentraliseerde opslag van alle voedingsgegevens per patiënt, laat alle klinische voeding gerelateerde formules automatisch berekenen
  • Ondersteuning besluitvorming: Help zorgprofessionals om weloverwogen beslissingen te nemen dankzij bruikbare dashboards, geoptimaliseerde visualisatie van gegevens van alle voeding gerelateerde parameters, ondersteuningsoplossing bij het voorschrijven en medische aanbevelingen 

Voor de gespecialiseerde voedingsondersteuning zijn vanaf nu alle data vanuit MetaVision direct beschikbaar in Nutrow voor uw Intensive Care medewerkers.

Interesse? Vraag nu een demonstratie aan van MetaVision gecombineerd met Nutrow door Nele Wuytens (nele.wuytens@itemedical.be) en Bastien Pirson (b.pirson@dim3.com).

Over Dim3:
Dim3 is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in eHealth. Het Dim3-team heeft een passie voor het optimaliseren van het klinische voedingszorgtraject voor alle zorgprofessionals en patiënten in de gezondheidszorg. Dim3 maakt gebruik van digitale kennis, klinische en wetenschappelijke ervaringen om een circulaire beweging op gang te brengen voor klinische voeding door middel van technologie. De oplossingen van Dim3 bevestigen deze synergie om patiënten met een verhoogd risico zo vroeg mogelijk te traceren met Scorso, het maken van een gespecialiseerde voedingsbehandeling met Nutrow. De impact op alle belangrijke fysiologische en laboratoriumparameters van de patiënt wordt in Nutrow bewaakt en het voedingsplan kan direct worden aangepast. Nutrow is een CE Medical Device. Dim3 is een ISO 13485 gecertificeerd bedrijf.