Spraakherkenning

Coaching en begeleiding

Gebruiksvriendelijke systemen

Dichtbij de zorg

Home Spraakherkenning

Gebruik uw stem voor betere medische documentatie

Dragon Medical One is dé beveiligde spraakherkenningsoplossing in de cloud voor complexe zorgomgevingen. Met deze oplossing wordt de zorgregistratie sterk gereduceerd en heeft u meer tijd voor uw patiënt. Patiëntendossiers worden adequater beheerd en medische patiëntgegevens zijn vollediger en sneller toegankelijk in het EPD. De spraakherkenning kan eenvoudig in het gehele ziekenhuis worden ingezet. Dit bespaart ook de ICT-medewerkers tijd.

Lees meer

Vind uw oplossingen

Medisch Alarmmanagement

Lees meer

Afdelings- en management informatie

Lees meer

Patiënt Data
Management Systeem

Lees meer

Cardiologie

Lees meer

Patiënt Monitoring

Lees meer

Medicatie management

Lees meer

Integratie met EPD

De spraakherkenningssoftware Dragon Medical One van Nuance Communications is speciaal ontwikkeld voor de registratie binnen een Elektronisch Patiëntendossier. Voor EPD leverancier, Epic, is Nuance de partner op het gebied van spraakherkenning. Door vergaande integratie van deze spraakherkenningssoftware, wordt een enorme efficiëntie slag gemaakt. Zowel in gebruikersgemak als in de registratiekwaliteit binnen het Epic EPD.

Efficiënte workflow

De zorgprofessional kan met Dragon Medical One spraakgestuurd registreren, maar ook navigeren door het EPD en gedicteerde tekst corrigeren. Op iedere afdeling binnen het ziekenhuis, kunnen de specialisten hun administratie rechtstreeks in het EPD dicteren. Dit versnelt en verbetert het administratieve proces, maar geeft de specialist in de eerste plaats de mogelijkheid om meer tijd aan de patiënt te besteden. De verslagen worden completer en nauwkeuriger ingevuld, omdat het praten makkelijker en sneller gaat, dan typen.

Gepersonaliseerd account

Dragon Medical One is een beveiligde cloud oplossing. Hierdoor heeft iedere gebruiker een persoonlijke inlog die binnen het gehele ziekenhuis gebruikt kan worden. Dit houdt in dat er automatisch wordt geregistreerd wie de informatie heeft gedicteerd. Daarnaast zorgt het persoonlijke account ervoor dat uw stem steeds beter wordt herkend door de software. De software went aan accenten en leert uw stemgeluid steeds beter om te zetten in geschreven tekst. Waar de zorgprofessionals zich ook bevinden, overal en altijd kan de zorg voor patiënten volledig worden gedocumenteerd!

Wat biedt Itémedical

Itémedical heeft ervaring met complexe ziekenhuisomgevingen en is de implementatie partner van  Nuance Communications. Naast implementatie van de spraakherkenningssoftware, bieden wij support en onderhoud en trainen de gebruikers. Interesse om uw patiëntdocumentatie te verbeteren? Wij denken graag met u mee over de integratie van deze oplossing in uw ICT-ziekenhuisomgeving.