We zijn blij te kunnen aankondigen dat MetaVision 6 in combinatie met de Medical Device Data Gateway de opvolger wordt voor het volgende decennium. Deze aangename en constructieve samenwerking met Itémedical krijgt dus een vervolg! De ontwikkeling van de nieuwe database zal synchroon lopen met de opstart van MetaVision 6 van UZ Leuven.

Intensieve Zorgen SFZ Heusden-Zolder werkt al 11 jaar met grote tevredenheid met het MetaVision Suite PDMS van iMDsoft. Dit pakket is nog steeds optimaal performant, maar de nieuwe versie is de Rolls-Royce onder de huidige PDMS systemen. Wij hebben dan ook niet lang moeten nadenken om de volgende stappen te zetten.

Zeker nu er een zeer interessante combinatie te verwezenlijken valt met de Medical Device Data Gateway van Itémedical die streeft naar het “Silent Room” concept. Dit stond al langer op ons verlanglijstje in de beleidsplannen.

SFZ Heusden-Zolder kan op deze manier zijn kwalitatief hoge zorg blijven voortzetten in het kader van een Healing Environment voor patiënt en verpleegkundigen. Een win-win situatie dus.

Johan Didden

Hoofverpleegkundige Intensieve Zorgen, Sint-Franciscus Ziekenhuis Heusden-Zolder

Ontdek hoe Itémedical u helpt met klinische oplossingen!

Lees meer