Webinar: ‘Ambulante ECG-monitoring: inzet innovatieve technologie voor boeiend toekomstperspectief’

De inzet van zorgtechnologie kan bijdragen aan een uitdagende werkomgeving binnen de ambulante ECG. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er en hoe pas je die toe? Wat is de meerwaarde voor de hartfunctielaborant en holter analist: voor nu en in de toekomst?

Samen met de Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV) organiseert Itémedical een webinar op maandag 26 september van 16:00 – 17:00 uur.

Voor wie? Van hartfunctielaboranten tot holter analisten in opleiding en gediplomeerde vakgenoten met passie voor hun vak! Nodig gerust je medestudenten of collega’s uit voor dit webinar. Ben je geen lid van het NHV, dan ben je ook van harte welkom. Accreditatiepunt is aangevraagd bij de SBHFL.

Haal meer uit jouw toekomst op het gebied van ambulante ECG-monitoring en schrijf je in via deze inschrijflink

Tijdens dit webinar maak je kennis met slimme en toekomstgerichte oplossingen op het gebied van cardiodiagnostiek. Dick den Ouden en Annebeth van den Brink laten je dit zien: interactie en met voorbeelden uit de praktijk. Zo brengt het gebruik van innovatieve technologie nieuwe uitdagingen met zich mee: voor ambulante ECG-monitoring én de holter analist. Met het webinar hopen we enthousiasme voor dit vakgebied te creëren en te behouden. Ben je er ook bij?